Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

NEA



ΓΛΥΚΙΑ Η ΜΟΝΑΞΙΑ...

Το νικηφόρο σερί του συνέχισε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κερδίζοντας αυτήν την φόρα εντός έδρας 2 – 1 την ομάδα του ΠΑΣ Λεύκης. Σε έναν αγώνα που η ομάδα μας δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση κατάφερε να πάρει τους τρεις και να βρίσκεται ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.
Στο πρώτο 10΄ του αγώνα οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό και να προσαρμοστούν στις αντίξοες συνθήκες του αγώνα( κρύο, βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω βροχής) .
Μετά την εκτέλεση του πρώτου κόρνερ για την ομάδα μας ο Γιώργος Μπέλος έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ στο 12΄ κάνοντας το 1-0.Η Λεύκη απάντησε με μια πολύ καλή ευκαιρία αμέσως μετά όμως ο τερματοφύλακας μας Νίκος Γεωργιάδης με πολύ καλή επέμβαση αποσόβησε τον κίνδυνο.
Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα ο Τάκης Ιωαννίδης διπλασίασε τα τέρματα μας αξιοποιώντας την πολύ καλή πάσα του Βάϊου και συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΣ Λεύκης. Στο 32΄ ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 και έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Λεύκη έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ . Λίγο μετά το δεκάλεπτο ο Γιάννης Μίχος δεν μπόρεσε να σκοράρει. και στην αντεπίθεση οι παίκτες της Λεύκης έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στον αγώνα όταν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ έδιωξαν την μπάλα πάνω στην γραμμή.
Η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας πραγματοποιήθηκε στο 66΄και στην θέση του Βάϊου Τσακιρίδη μπήκε ο Κώστας Γκασόπουλος. Στο 70΄και 76΄ ο Ιωαννίδης και Γιάννης Λάκης έκαναν δύο καλά σουτ και στο 80΄ κατά την δεύτερη αλλαγή του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ βγήκε ο Λάκης και μπήκε ο Κώστας Κάκκος .
Δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ακυρώθηκε γκολ του Ιωαννίδη ως οφ-σάΪτ. Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έκλεισε τις αλλαγές του στο 86΄και στον αγώνα μπήκε ο Θωμάς Τομόπουλος στην θέση του Κώστα Γάβρου. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα της Λεύκης σκοράρισε και ο αγώνας έληξε 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
Είναι ΓΛΥΚΙΑ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ αφού Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ με την νίκη του αυτή και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας !!! Ο επόμενος αγώνας είναι σε 15 μέρες αφού μεσολαβεί η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου και ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Κλεισούρας.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ: ΓΕΩΡΓΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ,ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ,ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ , ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΒΑΪΟΣ ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ.
ΑΛΑΓΕΣ: ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΑΚΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ