Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

ΝΕΑ


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 4 Χ 4


Την 4η στη σειρά νίκη και την 2η εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα μας την περασμένη Κυριακή. Αυτήν την φορά κέρδισε την ομάδα της Καλλιθέας μέσα στο γήπεδο της4-0!!!. Ο αγώνας διεξίχθει στο μικρό γήπεδο της Καστοριάς το οποίο έχει πλαστικό χόρτο.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα και τα πρώτα 30’ λεπτά πέρασαν χωρίς κάτι καλό με εξαίρεση την μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Λιγούρας για να ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ όταν η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα της Καλλιθέας και σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο ίδιος παίχτης έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 35΄ και την θέση του πήρε ο Θάνος Ιατρού. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ποιο δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 48΄με ωραίο σουτ ο Σάκης Βασιλείου μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η ομάδα μας συνέχισε το ίδιο δυνατά με αποτέλεσμα να κάνει 2 τα τέρματα της μετά από ωραία κεφαλιά του Γιάννη ΜΙχου στο 55’. Η ομάδα της Καλλιθέας μετά το δεύτερο γκολ πίεσε αλλά όλες οι προσπάθειες τους σταματούσαν στην πολύ καλή άμυνα μας που είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Στέργιου Παπαδόπουλου, ο οποίος όταν χρειάστηκε ήταν θετικός στις επεμβάσεις του.

Η επόμενη αλλαγή για την ομάδα μας έγινε στο 70 όταν την θέση στην άμυνα του Γιάννη Καρακώστα πήρε ο Κώστας Γαύρος .

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ επιβραβεύτηκε με ακόμη 2 γκολ !!! Το 3-0 έκανε ο Γιάννης Μίχος με κεφαλιά στο 75΄,ενώ το δεύτερο προσωπικό του και το τέταρτο για την ομάδα μας στον αγώνα έβαλε ο Σάκης Βασιλείου στο 80΄. O ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έκλεισε τις αλλαγές του στο 85΄ με την είσοδο στον αγώνα του Κώστα Γκασόπουλου στην επίθεση, στην θέση του Βαϊου Τσακιριδη.

Ο Αγώνας έληξε 4-0 ενώ το σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για τον ΠΑΟΚ αν οι ευκαιρίες στο τέλος του αγώνα του Ιωαννίδη και του Μίχου είχαν αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας σε 4ης αγωνιστικές μονό ΝΙΚΕΣ και υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο του την ομάδα της Λεύκης.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ: ΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤ. ,ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ,ΜΠΕΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΛΙΓΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ , ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΒΑΪΟΣ ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ.

ΑΛΑΓΕΣ: ΙΑΤΡΟΥ ΘΑΝΟΣ , ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ