Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

ΝΕΑ


ΠΑΡΟΔΙΑ !!!

ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ…

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας στην ‘δύσκολη’ έδρα της Βασιλειάδας, σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, νεύρα, άστοχες διαιτητικές αποφάσεις, έχασε με 2 – 1.

Η ομάδα μας με το ξεκίνημα δέχτηκε την πίεση των παικτών του Εθνικού Βασιλειάδας που μόλις στο 5΄έχασαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος Στέργιος με μια ωραία απόκρουση κράτησε το 0 – 0. Το 1 – 0 οι παίκτες της Βασιλειάδας το έκαναν στο 7΄μέτα από ένα λάθος της άμυνας μας.

Με την σέντρα ο Ιατρού Θάνος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για τον ΠΑΟΚ χάνοντας σημαντική ευκαιρία. Ενώ το καλό σουτ που επέχρισε ο Βασιλείου στο 10΄ δεν βρήκε τον στόχο.

Ότι δεν κατάφερε στο 10΄ο Σάκης Βασιλείου το κατάφερε στο 12΄όταν από κόρνερ του Ιατρού με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βασιλειάδας, κερνώντας τους συμπαίκτες του για τα γενέθλια του το γκολ της ισοφάρισης.

Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση για την ανατροπή και στο 14 έχασε καλή ευκαιρία. Την ευκαιρία του αγώνα για το 1 – 2 την έχασε στο 23΄ο Σάκης Βασιλείου όταν πέρασε στην μικρή περιοχή της γηπεδούχου και αντί για σουτ προτίμησε να πασάρει με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί του Εθνικού.

Στο 29΄ σε μια αντεπίθεση της Βασιλειάδας ο Παπαδόπουλος Στ. Ήταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 38΄ο Ιωαννίδης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ συνέχισε να πιέζει και απείλησε στο 52΄με ένα καλό σουτ του Βασιλείου.

Στο 54΄του αγώνα έγινε η φάση που σημάδεψε και έκρινε τον αγώνα. Την στιγμή εκείνη ο επιθετικός της Βασιλειάδας και ενώ βρισκόταν στην περιοχή του ΠΑΟΚ έδειξε με τον καλύτερο τρόπο στον διαιτητή αλλά και σ’ όλους όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα την άποψη που έχει για το πως μπορούν να συνυπάρξουν το άθλημα του ποδοσφαίρου με αυτό του μπάσκετ, και κάνοντας κοντρόλ την μπάλα δύο φορές με το χέρι σκοράρισε με σουτ και έκανε το 2 – 1. Μια άποψη που επικρότησε ο άρχων του αγώνα δείχνοντας την σέντρα.

Στην συνέχεια ο αγώνας σημαδεύτηκε από τα σκληρά μαρκαρίσματα των αμυντικών της γηπεδούχου και τον εκνευρισμό των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής απέβαλε τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα μας Γεωργιαδη με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία Στο 64΄ Ο Γ. Τομόπουλος προχώρησε στην πρώτη αλλαγή βγάζοντας από τον αγώνα τον Λάκη και περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Χρήστο Μανώλη , ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος. Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έριξε στον αγώνα τον Μπέλλο Γ. Στην θέση του Λιγούρα Κ.

Οι παίκτες μας προσπάθησαν να πιέσουν αλλά η δυνατή και μερικές φορές ‘πολύ δυνατή’ άμυνα των παικτών του Εθνικού σταματούσαν τις προσπάθειες τους. Η ανοχή του διαιτητή εκνεύρισε τους παίκτες μας στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στον πάγκο. Στο 75΄ο διαιτητής απέβαλε από τον πάγκο και τον Γ. Τομόπουλο.

Μέσα σε αυτές τις ειδικές συνθήκες οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να ισοφαρίσουν χάνοντας νέα ευκαιρία με τον Ιατρού Θ.

Στο 80΄ο Γ. Μίχος έχασε αξιόλογη ευκαιρία για το 2 – 2 και ο αγώνας έληξε με 2 – 1 υπέρ της Βασιλειάδας .

Η πρώτη αυτή ήττα εκτός από την πικρία που άφησε σε παίκτες και στελέχη της ομάδας δεν αλλάζει τίποτα αφού η προσπάθεια συνεχίζεται και την ερχόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ υποδέχεται στο γήπεδο Κωσταραζίου την ομάδα του Κρόνου. Μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ,ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ,ΛΙΓΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ , ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΙΑΤΡΟΥ ΘΑΝΟΣ ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ.

ΑΛΑΓΕΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.