Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

ΝΕΑ



ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ !!!

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μας. Αυτή την φορά κέρδισε εκτός έδρας με 3 – 0 τον Α. Ο. Σταυροποτάμου. Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση στον αγώνα και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στην συνολική βαθμολογία του και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στον αγώνα οι παίκτες μας ξεκίνησαν μουδιασμένα προσπαθώντας να συνηθίσουν και τον κακό αγωνιστικό χώρο ,με αποτέλεσμα στο 11΄η ομάδα του Σταυροποτάμου να χάσει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά απείλησε με αξιώσεις την εστία της γηπεδούχου στο 16΄άταν από φάουλ που εκτέλεσε ο Ιωαννίδης ο Μίχος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 20΄ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει κερδίζοντας όμως κόρνερ. Ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο ίδιος και στην εξέλιξη της φάσης ο Θωμάς Τομόπουλος με ωραίο σουτ έβαλε την ομάδα μας στην θέση του οδηγού κάνοντας το 0-1 και ανοίγοντας το δρόμο για την νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να πιέζουν και στο 26΄ο Γιάννης Μίχος είχε δοκάρι. Στο 30΄ο Βασιλείου με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 36΄η ομάδα του Σταυροποτάμου έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν χρειάστηκε η επέμβαση του τερματοφύλακα μας Παπαδόπουλου Στ. με τα πόδια να στείλει την μπάλα κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, στην αντεπίθεση για την ομάδα μας ο Ιωαννίδης δεν κατάφερε να σκοράρει αφού το σουτ που επεχείρησε απέκρουσε ωραία ο τερματοφύλακας.

Στο 40΄πάλι ο Ιωαννίδης σε προσπάθεια του είχε δοκάρι για τον ΠΑΟΚ και λίγο ,πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Σταυροπόταμος έχασε αξιόλογη ευκαιρία. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να προηγείται με 0-1 την ομάδα του Σταυροποτάμου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πίεσαν για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να σιγουρέψουν την νίκη. Στο 49΄χάθηκε ευκαιρία με τον Μίχο ,στο 50΄νέα ευκαιρία με τον Καλόγερο πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 52΄ο Βασιλείου δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ αξιόλογη ευκαιρία έχασε στο αμέσως επόμενο λεπτό και ο Καλόγερος.

Την εύκαιρα του αγώνα όμως την έχασε με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Σάκης Βασιλείου, όταν μόνος με τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 61΄ο σκόρερ του αγώνα Θωμάς Τομόπουλος αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Λάκη. Στο 75΄ένα πολύ καλό σουτ του Βασιλείου ανάγκασε τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου να πέσει στην γωνία του για να διώξει την μπάλα. Στο 79΄ο Καλόγερος απείλησε με νέο σουτ από μέση απόσταση και στο 82΄ο Τάκης Ιωαννίδης με ωραίο γκολ κλείδωσε την νίκη κάνοντας το 0-2. Ο ίδιος παίκτης λίγο πριν το τέλος του αγώνα έγινε αλλαγή από τον Νίκο Τσιτσή.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και μετά από ωραία αντεπίθεση των παικτών μας ο Βασιλείου πάσαρε στον Γ. Λάκη και αυτός με ωραίο πλασέ σκόραρε κάνοντας το 0-3 για τον ΠΑΟΚ σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Έτσι λοιπόν ένας ακόμη εκτός έδρας αγώνας έληξε με νίκη για την ομάδα μας. Στην εξέλιξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ αντιμετωπίζει στην έδρα του, στο τοπικό ντέρμπι, την ομάδα του Ίων Δραγούμη. Ραντεβού στο γήπεδο!!!

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΛΙΓΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ , ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΙΑΤΡΟΥ ΘΑΝΟΣ ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ: ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ.