Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

NEA


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ … ΝΕΑ ΝΙΚΗ !!!

Κλεισούρα – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 1 – 2, το αποτέλεσμα που χάρισε στον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ την 6η κατά σειρά νίκη του και την παραμονή στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Μια νίκη που ήρθε μετά από ανατροπή του σκορ για την ομάδα μας αφού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Κλεισούρας προηγήθηκε με 1 – 0.

Στο γραφικό γήπεδο της Κλεισούρας ( μέσα σε δάσος ) και με άσχημες κλιματολογικές συνθήκες, η ομάδα μας ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό παιχνίδι, η ομάδα της Κλεισούρας με πολύ δυνατή άμυνα κατάφερε να κρατήσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ μακριά από την εστία της.Στο 6΄λεπτό ο Τσακιρίδης απείλησε την αντίπαλη εστία με μια εκτέλεση φαουλ ενώ με την συμπλήρωση 20΄λεπτών αγώνα ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ιωαννίδη.

Την ευκαιρία του ημιχρόνου την έχασαν οι παίκτες της Κλεισούρας όταν μετά από μια εκτέλεση φαουλ στο 32΄εύτασαν κοντά στο 1 – 0.Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ απάντησε με ένα σουτ του Γιώργου Μπέλλου στο 39΄και το πρώτο ημίχρονο έληξε με το στείρο 0 – 0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Γ. Τομόπουλος προχώρησε στην πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας βάζοντας στην θέση του Καρακώστα τον Θάνο Ιατρού, μια κίνηση που θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Στο 50΄η ομάδα της Κλεισούρας κατάφερε να σκοράρει και να προηγηθεί με 1 – 0, ένα γκολ που κατάφερε ταυτόχρονα να ξυπνήσει και τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα μας σοβαρεύτηκε και άρχισε να επιτίθεται αδιάκοπα στην εστία της γηπεδούχου αναζητώντας την ισοφάριση. Πλησίασε πολύ κοντά στο 1 – 1 στο 56 με την κεφαλιά του Μπέλλου, ενώ τα κατάφερε στο 59΄με τον Τσακιρίδη ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Θ.Ιατρού.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μπέλλος δέχτηκε κίτρινη κάρτα. Στο 66΄ η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά με ένα πολύ καλό σιρτό σουτ του Ιατρού και να προηγηθεί στον αγώνα με 2 – 1.

Αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έκανε την δεύτερη αλλαγή του και την θέση του Βάϊου Τσακιρίδη –ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του- πήρε ο Κ. Γκασόπουλος. Στο 73΄ο Βασιλείου δεν κατάφερε να διευρύνει το σκορ αφού το δυνατό μακρινό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα της Κλεισούρας. Στο 78΄ο Γεωργιάδης με ωραία επέμβαση κράτησε το 2 – 1 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

Στο 80΄η ομάδα μας έκανε την τελευταία αλλαγή και στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Κ. Λιγούρας στην θέση του Γ. Λάκη. Στο 81΄ο Τάκης Ιωαννίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα κάνοντας το 3 – 1

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα της Κλεισούρας αντεπιτέθηκε για να ισοφαρίσει όμως η άμυνα μας αντέδρασε σωστά και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να κερδίζει τον αγώνα με 2 – 1. Αξίζει να σημειωθεί μέσα σε πέντε λεπτά ο διαιτητής έδειξε 3ης κίτρινες κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ ( 84΄ Παπαδόπουλος , 86΄ Βασιλείου , 87΄ Γάβρος )

Με το 2 – 1 στην έδρα της Κλεισούρας ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς και να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Το επόμενο ραντεβού για την ομάδα μας είναι το ερχόμενο Σάββατο στην δύσκολη έδρα της Βασιλειάδας.


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ: ΓΕΩΡΓΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ,ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ,ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ , ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΒΑΪΟΣ ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ.

ΑΛΑΓΕΣ: ΙΑΤΡΟΥ ΘΑΝΟΣ , ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΛΙΓΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ.