Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

NEA


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ !!!

Την Κυριακή το απόγευμα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 2-0 τον Κρόνο. Στην έδρα του ο ΠΑΟΚ και παρουσία πολυάριθμων φιλάθλων κατάφερε στο 2ο ημίχρονο να κάμψει την αντίσταση της νεανικής ομάδας του Κρόνου.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας πίεσε την άμυνα του Κρόνου και μόλις στο 4΄λεπτό ο Κάκκος ανάγκασε τον τερματοφύλακα στην πρώτη του απόκρουση. Στο 7΄ ο αρχηγός Χρήστος Μανώλης σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 13΄ κι άλλη χαμένη ευκαιρία, από τον Γιάννη Λάκη, ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ, που με την εκτέλεση του ο Κάκκος μετά την καλή κεφαλιά που έπιασε είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 15΄ο Κάκκος είχε οριζόντιο δοκάρι και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χρήστος Μανώλης δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού το σουτ του έστειλε την μπάλα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ που επεχείρησε ο Καλόγερος στο24΄. Ο ίδιος παίκτης στο 26΄είχε νέο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

Στο31΄νέα ευκαιρία για την ομάδα μας με την κεφαλιά του Γ. Λάκη μετά την σέντρα του Καλόγερου. Ενώ στο 32΄ο διαιτητής δεν έδωσε ολοκάθαρο πέναλτι στην ανατροπή του Χ. Μανώλη, παίκτη που παρατήρησε με κίτρινα κάρτα για θέατρο.

‘Έξι λεπτά αργότερα ο αρχηγός μετά την ωραία κεφαλιά που έπιασε είδε την μπάλα να καταλήγει ‘άουτ. Και στο 40΄ο τερματοφύλακας του Κρόνου απέδειξε πως βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα με την ωραία απόκρουση του στο σουτ του Βασιλείου. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν καμιά από της ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Ο αγώνας ήταν κρίσιμος για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην προσπάθεια να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και η κατάκτηση των 3ων βαθμών της νίκης ήταν αναγκαία. Πράγμα που ώθησε τον Γ. Τομόπουλο να τονώσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας κάνοντας με την σέντρα για το 2ο ημίχρονο δύο αλλαγές. Στην θέση του Χρήστου Μανώλη [αντιμετώπιζε τραυματισμό ] έβαλε τον Γ. Μπέλλο ενώ έβαλε και τον Τάκη Ιωαννίδη στην θέση του Κώστα Κάκκου .

Η ομάδα μας και στο 2ο ημίχρονο πίεσε την άμυνα του Κρόνου και στο 50 ο Γ. Λάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Στο 56΄οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά την εκτέλεση κόρνερ. Στο 60΄ούτε ο Γ. Μίχος μπόρεσε να σκοράρει με το σουτ που επεχείρησε ενώ στο 62΄ήταν η σειρά του Ιωαννίδη να χάσει ευκαιρία.

Τον γόρδιο δεσμό του γκολ για την ομάδα μας έλυσε στο 69΄ο Τάκης Ιωαννίδης που εκτελώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Γ. Μίχος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρόνου κάνοντας το 1-0 .

Μετά την επίτευξη του γκολ οι παίκτες μας συνέχισαν να πιέζουν και η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 72΄όταν μετά από φαουλ που εκτέλεσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο Γιώργος Μπέλλος με την κεφαλιά του έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρόνου.

Στο 80΄ο Λακης έχασε και ‘άλλη σημαντική ευκαιρία να κάνει τα τέρματα μας 2, ενώ στο 82 ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Κώστα Γάβρο που ήταν θετικότατος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 84΄με τον Βασιλείου και κίτρινη κάρτα στο 85΄στον Ιωαννίδη.

Η ομάδα του Κρόνου έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 89΄όταν μετά την εκτέλεση φαουλ ο Στέριος Παπαδόπουλος μπλοκάρισε πολύ ωραία την μπάλα.

Στο 90΄ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έκανε την τελευταία αλλαγή του, στον αγώνα πέρασε ο Κ. Γκασόπουλος στην θέση του Γ. Λάκη. Στο 92΄ο Τάκης Ιωαννίδης σκόραρε για δεύτερη φορά κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα μας κάνοντας το 2-0 σκορ που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Η ομάδα μας έτσι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού με 21 βαθμούς και την ερχόμενη Κυριακή παίζει εκτός έδρας, στον Σταυροπόταμο με την ομώνυμη ομάδα.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΛΙΓΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΙΑΤΡΟΥ ΘΑΝΟΣ ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ, ΚΑΚΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.

ΑΛΑΓΕΣ: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ , ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.