Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

ΝΕΑ



ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ !!!!!

Στο <<ντέρμπι>> της Κυριακής με τον Ίων Δραγούμη ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ήταν καταιγιστικός κερδίζοντας τον αγώνα με 5-1. Σε έναν αγώνα που απόλαυσαν δεκάδες φίλαθλοι στο γήπεδο Κωσταραζίου, ο ΠΑΟΚ παίζοντας τον καλύτερο αγώνα του ως σήμερα μετέτρεψε το <<τοπικό ντέρμπι>> σε παράσταση για έναν και έστειλε μήνυμα σε όλους.

Το replay του αγώνα:

Ο Θάνος Ιατρού από τα δεξιά και λίγο μέσα στην μεγάλη περιοχή με ωραίο διαγώνιο σουτ σκοράρισε και έβαλε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπροστά στο σκορ με 1-0.

Συνεχίζοντας την πίεση ο Καλόγερος σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

11΄Ήταν η στιγμή που μίλησε ο αρχηγός. Ο Χρίστος Μανώλης μετά από ωραία προσπάθεια έπιασε ένα ωραίο διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενημένων κάνοντας το 2-0 και δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό. Ήταν το παρθενικό γκολ του αρχηγού και πανιγυρίστηκε ανάλογα.

14΄ Ο Θάνος Ιατρού απείλησε με νέο σουτ.

16΄ Ήταν η σειρά του Σάκη Βασιλείου να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή, το ωραίο του όμως σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

20΄ Ο Τάκης Ιωαννίδης βγήκε τετ τα τετ και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα σκόραρε για τρίτη φορά για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ συνεχίζοντας παράλληλα και την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει πάντα στο <<ντέρμπι>>.

22 ‘Ένα δυνατό μαρκάρισμα του Νίκου Τσιτσή τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή

25΄Μετά από ωραίο συνδυασμό στην επίθεση των παικτών μας η μπάλα έφτασε στον Γιάννη Μίχο το σουτ του οποίου σταμάτησαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Δραγούμη.

33΄ Από τις ελάχιστες φορές που βρέθηκαν στην επίθεση οι παίκτες του Ίων Δραγούμη, απείλησαν με ένα μακρινό σουτ ο Στέργιος Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε ωραία την μπάλα.

34΄ Γκολ του Γιάννη Λάκη που ακυρώθηκε ως οφ σαϊτ.

36΄ Το καλό πλασσε του Μανώλη απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Ίων Δραγούμη. Μια απόκρουση που τον κόστισε έναν τραυματισμό στο χέρι και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ:

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Ίων Δραγούμης 3-0

48΄ Ωραίος συνδυασμός Μανώλη Βασιλείου Λάκη, σουτ από τον Ιωαννίδη απόκρουσε ο τερματοφύλακας.

52΄ Η ώρα της αλλαγής για τον Χρίστο Μανώλη την θέση του στον αγώνα πήρε ο Γιώργος Μπέλλος.

65΄ Ο Γ. Λάκης στην μικρή περιοχή πάσαρε ωραία στον Ιωαννίδη και αυτός με ωραίο γκολ έκανε το 4-0.

71΄ Κίτρινη κάρτα στον Γ. Μπέλλο.

73΄ Δύο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, από τον αγώνα βγήκε ο Καλόγερος και ο Θ. Ιατρού και μπήκε ο Γκασόπουλος και ο Θωμάς Τομόπουλος

75΄ Μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Τάκης Ιωαννίδης, ο Μπέλλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δραγούμη για πέμπτη φορά στον αγώνα.

90’ + Η ομάδα του Ίων σκόραρε κάνοντας το τελικό ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Ίων Δραγούμης 5-1 !!!

Μετά και από αυτήν την άνετη νίκη η ομάδα μας παρέμεινε για ακόμη μια αγωνιστική στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή στην Αγία Κυριακή με την τοπική ομάδα.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ , ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΙΑΤΡΟΥ ΘΑΝΟΣ ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ: ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΚΑΣΟΠΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ.