Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

ΝΕΑ








4-0

ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

Το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Βασιλειάδα το κέρδισε άνετα ο κόσμος με το επιβλητικό 4-0. Όχι δεν έχουμε διάθεση για πλάκα απλά γράφουμε ότι ακριβώς έγινε την Κυριακή στο γήπεδο Κωσταραζίου.

Ξέρανε όλοι πως ο αγώνας ήταν καθοριστικός και πως η νίκη θα σήμανε και ένα καθοριστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου και ποιο καλά από όλους το ήξεραν οι πολυάριθμοι φίλοι του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ που βρέθηκαν από νωρίς στο γήπεδο και δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα δίνοντας φτερά στα πόδια των παικτών.

Οι παίκτες του δικεφάλου έχοντας στο πλευρό τους μια παθιασμένη κερκίδα, πήραν το μήνυμα του κόσμου και παίζοντας καλό και δυνατό μα πάνω από όλα καθαρό ποδόσφαιρο μετέτρεψαν το ντέρμπι σε παράσταση για έναν κερδίζοντας στο τέλος άνετα. Από την αρχή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μπήκαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την νίκη και δεν άφησαν σε κανένα σημείο να αμφισβητηθεί η υπεροχή τους.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ προηγούταν ήδη με 2-0 και μέχρι να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο έβαλε και τρίτο τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του δικεφάλου παρά το 3-0 συνέχισαν να παίζουν στον ίδιο έντονο και υψηλό ρυθμό θέλοντας να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής τους και συνάμα να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Ως επιστέγασμα των προσπαθειών τους ήρθε το 4ο γκολ δίνοντας στην νίκη θριαμβευτικές διαστάσεις.

Το φιλμ του αγώνα :

11΄ Το καλό σουτ του Τσακιρίδη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Βασιλειάδας.

12΄ Ο Ιωαννίδης περνά τον τερματοφύλακα όμως λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος προλαβαίνει να διώξει ένας αμυντικός των φιλοξενούμενων.

13΄ Ο Βασιλείου μετά από κόρνερ με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κάνοντας το 1-0.

15΄ Ο Στ. Παπαδόπουλος με ωραία απόκρουση σε απευθείας χτύπημα φάουλ αποσόβησε τον κίνδυνο.

17΄ Ωραία ατομική προσπάθεια του Τάκη Ιωαννίδη, πάσα στον Γιάννη Λάκη και αυτός με ωραίο πλασσε διπλασιάζει τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

26΄ Ο Στ. Παπαδόπουλος ήταν πάλι στην σωστή θέση και μπλόκαρε ωραία την μπάλα μετά το δυνατό σουτ.

34΄ Ο αρχηγός Χρ. Μανώλης υπέγραψε το 3-0 για τον δικέφαλο, όταν μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

36΄ Ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ιωαννίδη.

41΄ Λίγο πριν το ημίχρονο ο Στ. Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ σουτ των αντιπάλων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1ΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ :

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Βασιλειάδα 3-0.

3΄ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ στην θέση του Σ. Βασιλείου περνά ο Θ. Ιατρού.

5΄ Ωραία απόκρουση του Στ. Παπαδόπουλου.

10΄Καλή ευκαιρία χαμένη για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ από τον Θ. Ιατρού.

13΄ Η κεφαλιά του Βασιλείου κατέληξε άουτ.

15΄Κόκκινη σε παίκτη της Βασιλειάδας .

20΄ Κίτρινη στον Τσακιρίδη

21΄ Κόκκινη κάρτα σε παίκτη των φιλοξενούμενων, η Βασιλειάδα μένει με 9 παίκτες.

27΄ Σουτ από τον Χρ. Μανώλη από μέση απόσταση, η πορεία της μπάλας ξεγελά τον τερματοφύλακα και καταλήγει στα δίχτυα, κάνοντας το 4-0 με ένα γκολ που μπαίνει σπάνια και δίνοντας στην νίκη του ΠΑΟΚ διαστάσεις θριάμβου.

30΄ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ βγήκε ο Τσακιρίδης και μπήκε ο Γκασόπουλος.

33΄ Καλό σουτ από τον Βασιλείου άουτ η μπάλα.

34΄ Νέο σουτ από τον Χρ. Μανώλη άουτ.

37΄ Τελευταία αλλαγή για τους γηπεδούχους ο Τάκης Ιωαννίδης βγαίνει από τον αγώνα για να περάσει ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

40΄ Και πάλι ο Στ. Παπαδόπουλος με ωραία επέμβαση κρατάει ανέπαφη την εστία του.

42΄ Μακρινό δυνατό σουτ από τον Τσιτσή Νίκο κατέληξε άουτ.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Βασιλειάδα 4-0

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ , ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΒΑϊΟΣ , ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σ. , ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ , ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ: ΙΑΤΡΟΥ ΘΑΝΟΣ , ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ .