Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

ΝΕΑ


ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ …

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πέρασε άνετα από το γήπεδο της Μηλίτσας επικρατώντας στο ‘τοπικό ντέρμπι’ τον Ιόν Δραγούμη με το καθαρό 0-2. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση πήραν τους τρεις βαθμούς τις νίκης και μπαίνουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με την καλύτερη ψυχολογία.

Η ομάδα μας μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη και πέτυχε δύο γρήγορα γκολ, με τον Κάκκο και με τον Γιάννη Μίχο , γκολ που ακυρώθηκαν όμως από τον διαιτητή ως οφ σάιτ. Οι παίκτες δεν πτοήθηκαν και διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού εντείνοντας τις επιθετικές τους προσπάθειες και έχασαν αξιόλογες ευκαιρίες με τον Τάκη Ιωαννίδη και τον Χρίστο Μανώλη. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Τάκης Ιωαννίδης με ωραίο γκολ έβαλε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην θέση του οδηγού κάνοντας το 0-1 σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι παίκτες του Δικεφάλου θέλοντας να τελειώσουν γρήγορα την υπόθεση νίκη συνέχιζαν να πιέζουν την άμυνα των γηπεδούχων δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Τσακιρίδη, Ιατρού και Ιωαννίδη.

Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ο Τσακιρίδης μετά Από ωραία ατομική προσπάθεια ανατράπηκε καθαρά από τους αμυντικούς μέσα στην μικρή περιοχή κερδίζοντας πέναλτι. Εύκολη δουλειά για τον Τάκη Ιωαννίδη που το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0-2 και καθαρίζοντας ουσιαστικά τον αγώνα για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

Στην συνέχεια η ομάδα μας έδωσε χώρο στους παίκτες της γηπεδούχου, οι οποίοι τις δυο τρεις φορές που μπόρεσαν να διασπάσουν την –για άλλο έναν αγώνα- πολύ καλή αμυντική γραμμή, βρέθηκαν μπροστά στον Στέργιο Παπαδόπουλο που με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του για ακόμη έναν αγώνα.

Το σκορ του αγώνα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν η ωραία κεφαλιά του Χ. Μανώλη δεν σταματούσε στο δοκάρι και το δυνατό σουτ του Σάκη Βασιλείου δεν έφευγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το τελικό 0-2 γέμισε χαμόγελα τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας, που την ακολούθησαν και δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα σε ένα εκτός έδρας αγώνα και έδωσε δύναμη στους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ , ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΚΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ , ΙΑΤΡΟΥ ΘΑΝΟΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ: ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΒΑΪΟΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : κ. ΣΤΙΛΙΑΔΗΣ .