Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

ΝΕΑ


ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΚΕΙ !!!

ΣΤΗΝ Α !!!

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Ο αγώνας της χρονιάς στην Ασπροκκλησιά έληξε με νίκη του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ με 1-0 κόντρα στην τοπική ομάδα και από χθες όλοι πανηγυρίζουν την άνοδο στην Α κατηγορία !!!

Το 1 και μοναδικό γκολ του αγώνα ήταν αρκετό για να κάνει το όνειρο ενός χωριού πραγματικότητα, για να στείλει όλους αυτούς που αγαπούν τον Δικέφαλο του ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στον έβδομο ουρανό και να επιβραβεύσει την πολύχρονη προσπάθεια παικτών, διοίκησης και ΚΟΣΜΟΥ με την πολύπόθητη άνοδο.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη και με μία αγωνιστική να απομένει για το τέλος του πρωταθλήματος δεν υπήρχε χρόνος και πολυτέλεια για στραβοπατήματα.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν ο καθένας για λογαριασμό του τους 3εις βαθμούς της νίκης. Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ όμως είχε δίπλα του 100 και πλέον παθιασμένους οπαδούς που έφθασαν στο γήπεδο είτε με το λεωφορείο που ναύλωσε η ομάδα, είτε με τα αυτοκίνητα τους και με τις σημαίες τα τύμπανα τις κόρνες και τα συνθήματα τους μετέτρεψαν το γήπεδο τις Ασπροκκλησιάς σε έδρα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, αφήνοντας άφωνους τους γηπεδούχους και στέλνοντας μήνυμα ανόδου!!!

Ο αγώνας ξεκίνησε και ξαφνικά ο αγωνιστικός χώρος γέμισε από τις κορδέλες και χαρτάκια που πέταξαν οι Κωσταραζινοί πράγμα που ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα για να καθαριστεί.

Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν την κεφαλιά του επιθετικού απέκρουσε εντιποσιακά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Παπαδόπουλος Στέργιος κρατώντας το 0 και δείχνοντας που βρισκόταν σε καλή μέρα.

Σιγά σιγά οι παίκτες του Δικεφάλου άρχισαν να παίρνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησαν για πρώτη φορά με ένα καλό σουτ του Τσακιρίδη Βάϊου. Νέα ευκαιρία για την Ασπροκκλησιά και νέα απόκρουση του Παπαδόπουλου Στ.

Με την συμπλήρωση 15΄ λεπτών αγώνα ο Θάνος Ιατρού κάνει μια σέντρα και ο αρχηγός Χρήστος Μανώλης με υπέροχη κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του τερματοφύλακα της Ασπροκκλησιάς κάνοντας το 0-1 και ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο προς την άλλη κατηγορία.

Οι στιγμές που ακολούθησαν μοναδικές, ο αρχηγός στην περίφραξη να χαρίζει το γκολ στον κόσμο οι συμπαίκτες του ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν και ο κόσμος στα ουράνια!!!

Το τύμπανο και οι κόρνες να ηχούν ασταμάτητα στην κερκίδα δίνοντας το ρυθμό, και στον αγωνιστικό χώρο ο Γιάννης Λάκης να πετυχαίνει ένα ωραίο γκολ, γκολ που ακυρώθηκε όμως από τον διαιτητή.

Σε μια επίθεση των γηπεδούχων ο Κώστας Γάβρος αμύνθηκε δυνατά μα όχι αντιαθλητικά και οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη μας και απέβαλε με κόκκινη παίκτη της Ασπροκκλησιάς.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είχαν πλέον τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και άγγιξαν το δεύτερο γκολ όταν το σουτ του Γιάννη Μήχου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Ενώ αξιόλογη ευκαιρία έχασε και ο Τάκης Ιωαννίδης. Το ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να προηγείται με 0-1.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ :

Ασπροκκλησια – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 0-1

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων πίεσαν περισσότερο και μάρκαραν δυνατά και ορισμένες φορές αντιαθλητικά. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Γιάννης Τομόπουλος προχώρησε στην πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ βάζοντας τον Γιώργο Μπέλλο και βγάζοντας τον Τσακιρίδη Βάϊο που κατά την αποχώρηση του κατά χειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας.

Σε μια αντεπίθεση της ομάδας του Δικεφάλου ο Τάκης Ιωαννίδης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-2 μη μπορώντας να πλασάρει και να αξιοποιήσει την ωραία πάσα του αρχηγού.

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ο Θάνος Ιατρού ήρθε να προσθέσει το όνομα του αφού το δυνατό σουτ του μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Επόμενη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος που πείρε την θέση του Γιάννη Λάκη που προσπάθησε και κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου.

Η φλύαρη υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε, όμως η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ με τους Τσιτσή Νίκο, Βασιλείου Σάκη, Γάβρο Κώστα Καλόγερο Σταύρο και Μίχο Γιάννη λειτούργησε άψογα σε όσες φορές χρειάστηκε και στις αντεπιθέσεις του ο ΠΑΟΚ έφτανε κοντά στο γκολ. Σε μια από αυτές ο Τάκης Ιωαννίδης πέρασε και τον τερματοφύλακα δεν κατάφερε όμως πάλι να σκοράρει μη μπορώντας να το πιστέψει.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα πιέστηκε όμως δεν άλλαξε τίποτα ενώ λίγο πριν το τέλος ο Κώστας Λιγούρας αποτέλεσε την τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ παίρνοντας την θέση του Ιωαννίδη που χειροκροτήθηκε και αυτός από τον κόσμο.

Τα 5:30 λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής φάνηκαν σαν αιώνας όμως με το σφύριγμα τις λήξεις ήρθε η λύτρωση. Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Όλοι παίκτες προπονητής διοίκηση και κόσμος μετά το καθιερωμένο ΟΛΕ γίνονται μια αγκαλιά !!!

Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται κατά την είσοδο της ομάδας στο χωριό και τα πανηγύρια στον κεντρικό δρόμο. Ενώ το γλέντι στην πιτσαρία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

Aσπροκκλησιά – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 0-1

Πλέον ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είναι μόνος πρώτος και την ερχόμενη Κυριακή στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τις Ελπίδες Μεσοποταμίας που θα γίνει στο γήπεδο Κωσταραζιου σας περιμένουμε όλους να γλεντήσουμε όλοι μαζί !!!!

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ , ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , ΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΒΑΪΟΣ , ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ , ΙΑΤΡΟΥ ΘΑΝΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ: ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΛΙΓΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ.