Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΟΝΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ !!!

ΦΟΝΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ  !!!
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κέρδισε στο γήπεδο της Κορησού με 0-1 την τοπική ομάδα και πανηγύρισε την πρόκριση του στον επόμενο γύρω του κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς. Η νίκη της ομάδας μας παίρνει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως η Δόξα Κορησού είναι ομάδα της Α κατηγορίας και φέτος έχει υψηλούς στόχους.
Στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι για την νίκη και κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους προσπαθώντας από την αρχή  να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του κέντρου ενώ τις προσπάθειες τους δυσχέραινε και η ξαφνική βροχή που κράτησε ως το τέλος του ημιχρόνου.
Η Δόξα Κορήσου  είχε την πρωτοβουλία στο ματς, οι επιθετικές προσπάθειες της όμως σταματούσαν πάνω στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ που για ακόμη έναν αγώνα έκανε πολύ καλή εμφάνιση.
Στο 31΄οι γηπεδούχοι μετά από επίθεση διαρκείας κέρδισαν κόρνερ, μετά τη εκτέλεση του , η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του αρχηγού Χρήστου Μανώλη που με ωραία πάσα στο χώρο του κέντρου βρήκε τον Λάκη, ο οποίος μετά από  ωραία ατομική προσπάθεια βγήκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην θέση του οδηγού.
Τα επόμενα λεπτά  ως την λήξη του ημιχρόνου  ο αγώνας εξελίσσονταν στο χώρο του κέντρου όπου ο Γιάννης Καραγκούνης κέρδισε όλες τις μονομαχίες μη αφήνοντας τους αντιπάλους να δημιουργήσουν παιχνίδι και να επιτεθούν με αξιώσεις  στην εστία της ομάδας μας. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την διακοπή με το σκορ  0-1 υπέρ του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι παίκτες της Δόξας πίεσαν για την ισοφάριση, ενώ η ομάδα μας απειλούσε με αντεπιθέσεις. Σε μια στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ θα μπορούσε να κλειδώσει την νίκη πρόκριση  αν την μπάλα από το πλασέ του Γιάννη Λάκη, που πριν με ωραία προσπάθεια εξέθεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν έδιωχνε πάνω στην γραμμή αμυντικός της Δόξας.
Στο τελευταίο τέταρτο και μετά από δύο αναγκαστικές αλλαγές των Γιάννη Παπαδόπουλου και Δημήτρη Λιάμη  ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έδωσε χώρο στην αντίπαλη ομάδα προσπαθώντας να κρατήσει το υπέρ του σκορ με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να πιέσουν περισσότερο και να δημιουργήσουν 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Σάκης Παντόπικος όμως με ισάριθμες καλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία  του.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ νικητή κα τους παίκτες να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.  Επόμενος αντίπαλος για τον θεσμό του κυπέλλου είναι τα Λακκώματα σε αγώνα εκτός έδρας  μέσα στον Οκτώβριο.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Αλλαγές : ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Τώρα οι παίκτες του Γιώργου Τζαγγόπουλου στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα που αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή ενώ  συνεχίζουν την προετοιμασία τους μετά το ρεπό της Κυριακής με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο Κωσταραζίου