Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ


ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ισόπαλος 2-2 αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην έδρα του με τα λακκώματα στον αγώνα της Κυριακής και άφησε έτσι 2 βαθμούς  στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5΄όταν μετά από ένα λάθος της άμυνας ο επιθετικός των Λακκωμάτων βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έκανε το 0-1.
Μετά το γκολ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ δεν είχαν καθαρό μυαλό και προσπαθούσαν ανορθόδοξα να βγουν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν. Δημιούργησαν 2,3 καλές φάσεις με κύριο εκφραστεί τον αρχηγό Χρήστο Μανώλη τα πολύ καλά σουτ όμως που δοκίμασε δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Αλέξανδρος Λιάπης  αντικατέστησε τον Γιάννη Δήμτσιο  που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και με την είσοδο του ανέβηκε η απόδοση της ομάδας.
Στην πρώτη οργανωμένη επίθεση του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στα τέλη του ημιχρόνου ο Νίκος Παπανδρέου με ωραία σέντρα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Λιάπη ο οποίος με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1
Έτσι με το σκορ ισόπαλο 1-1 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.
Και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες της ομάδας μας μπήκαν σαν υπνωτισμένοι αφήνοντας τους αντιπάλους να έχουν την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να μπορέσουν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία μας.
Όταν συνήρθαν πήραν τα ηνία του αγώνα και δημιούργησαν 3,4 πολύ καλές φάσεις για γκολ αλλά λίγο η ατυχία λίγο ο αντίπαλος τερματοφύλακας κρατούσαν το σκορ στο 1-1.
Στο 65΄μετά από επίθεση του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ οι αμυντικοί των Λακκωμάτων έδιωξαν την μπάλα η οποία κατέληξε στα πόδια του Σταύρου Καλόγηρου, αυτός με ωραίο μακρινό σουν λίγο πάνω από την σέντρα έστειλε την μπάλα στο δεξί γαμα της εστίας των Λακκωμάτων βάζοντας τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπροστά στο σκορ με 2-1 .
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι  παίζονταν στον χώρο του κέντρου δείχνοντας πως τίποτα δεν θα αλλάξει. Στο 85΄ο διαιτητής έδωσε ένα αμφισβητούμενο φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ και μετά από απευθείας εκτέλεση η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σάκη Παντόπικου κάνοντας το 2-2.  
Μετά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να ανατρέψουν ξανά  την κατάσταση αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή  βρήκε της δυο ομάδες ισόπαλες 2-2.
Το ισόπαλο  αποτέλεσμα στενοχώρησε και τους  πολυάριθμους φίλους του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ που βρέθηκαν στο γήπεδο και συμπαραστάθηκαν την ομάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το πρωτάθλημα μόλις άρχισε  και στα πόδια των παικτών είναι να αποκαταστήσουν την βαθμολογική απόλυα αυτού του αγώνα.

 ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Αλλαγές : ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ,  ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.