Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ


ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ!!!


Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με το επιβλητικό 1-4 επί του Κρανοχωρίου στον εκτός έδρας αγώνα το απόγευμα της Κυριακής. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πιάνοντας καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση της νίκης.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑ               ΖΙΟΥ μπήκαν καλά στο αγώνα και πήραν τον έλεγχο του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο πρώτο 15΄ απειλούσαν την εστία των γηπεδούχων με σουτ, με καλύτερη στιγμή το σουτ του Σταύρου Καλόγηρου που ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Κρανοχωρίου σε δύσκολη απόκρουση.
Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Γιώργος Τζαγγόπουλος  προχώρησε σε μια αλλαγή τακτικής βάζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Αλέξανδρο Λιάπη στην θέση του Παναγιώτη Μπέλλου. Η απόδοση της ομάδας μας ανέβηκε με αποτέλεσμα στο 35΄ο Γιάννης Λάκης με ωραίο πλασέ να   ανοίξει  το σκορ κάνοντας το 0-1. Ένα αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.
Και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπήκε  πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και παίρνοντας τον έλεγχο του κέντρου απειλούσε πολύ συχνά την εστία των γηπεδούχων, με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τους Χρήστο Μανώλη, Λάκη και Γιάννη Δήμτσιο.
Με την συμπλήρωση του πρώτου 60΄ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Κρανοχωρίου  σε πολύ καλή θέση. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο αρχηγός Χρήστος Μανώλης και με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2 για τον δικέφαλο.
Μετά το δεύτερο γκολ ο Γιάννης Λάκης  έχασε μοναδική ευκαιρία για ένα ακόμα όταν μετά από ωραία ατομική προσπάθεια βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Κρανοχωρίου.  
Με την συμπλήρωση 70΄ λεπτά αγώνα ο Σάκης Παντόπικος έπιασε αντικανονικά, μετά από γύρισμα του Γιάννη Παπαδόπουλου, την μπάλα μέσα στην περιοχή του με αποτέλεσμα ο διαιτητή να δόση έμμεσο φάουλ. Οι γηπεδούχοι το εκτέλεσαν γρήγορα και σκόραραν κάνοντας το 1-2.
Μετά την μείωση του σκορ οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση εκμεταλλευόμενοι και την σύγχυση που προκάλεσε το ξαφνικό γκολ στους ποδοσφαιριστές μας. Γρήγορα όμως οι παίκτες μας συνήρθαν και πήραν ξανά τον έλεγχο του ματς και με ωραίους συνδυασμούς στην επίθεση αναζήτησαν ένα τρίτο τέρμα.   
Την νίκη κλείδωσε στο 80΄ο Γιάννης Λάκης πετυχαίνοντας ένα ωραίο γκολ κα κάνοντας το 1-3 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ. Μετά το τρίτο γκολ οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων εκνευρίστηκαν  και προκαλούσαν συνέχεια τόσο φραστικά όσο και με το αντιαθλητικό τους παιχνίδι τους παίκτες μας. Αυτοί όμως κράτησαν την ψυχραιμία τους στις προκλήσεις και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη τους  με την επίτευξη και τέταρτου γκολ λίγο πρην το τέλος του αγώνα, με σκόρερ αυτήν την φορά τον Γιάννη Δήμτσιο.
Τελικό αποτέλεσμα Αλιάκμον Κρανοχωρίου – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 1-4.
Με την νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κάλυψε το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας. Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  βρίσκετε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς και όχι 4 λόγο της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από την ΕΠΣ Καστοριάς από την περσινή αγωνιστική σεζόν.    

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Αλλαγές : ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ,  ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.