Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ !!!!


ΑΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ !!!!


Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ την περασμένη Κυριακή καθώς επικράτησε με 4-1 στο Κωσταράζι  την         Ακαδημία Δισπηλιού. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήταν αποτελεσματικότεροι στην τελική προσπάθεια αφού δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.
Οι 11 που επέλεξε ο Γιώργος Τζαγγόπουλος μπήκαν ορεξάτοι στον αγώνα και στην πρώτη  επίθεση έδειξαν τις διαθέσεις τους καθώς το ωραίο σουτ του Δημήτρη Λιάπη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Ότι δεν κατάφερε ο Λιάπης  το έκανε ο Νίκος Παπανδρέου που στο 5΄λεπτο με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
Η επιθετική πρωτοβουλία της ομάδας μας συνεχίστηκε και πριν καλά καλά συμπληρωθούν 10΄λεπτά αγώνα Ο Αλέξανδρος Λιάμης με ωραία πάσα βρήκε μέσα στην  μικρή περιοχή τον Μπέλλο και ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα σκόραρε διπλασιάζοντας τα τέρματα για τον Δικέφαλο.
Και  μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος οι παίκτες μας δεν σταμάτησαν να πιέζουν και να επιτίθενται κατά κύματα στην εστία των φιλοξενουμένων. Με ωραίους συνδυασμούς έσπαγαν με ευκολία την αμυντική γραμμή του Δισπηλιού και το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο - αν η τύχη δεν γύριζε την πλάτη στον Καλόγηρο στο 20΄όταν η ωραία κεφαλιά του, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι- και οι παίκτες μας είχαν μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια – όπως ο Παναγιώτης Μπέλλος στο 30΄που με ωραία ατομική προσπάθεια άδειασε τους αντίπαλους αμυντικούς, εξουδετέρωσε και τον τερματοφύλακα, το πλασέ όμως που δοκίμασε έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.-
Στο 35΄ Η ακαδημία Δισπηλιού  σε μια από της λίγες επιθετικές προσπάθειες της στον αγώνα κατάφερε να  μειώσει σε2-1 όταν ο Σάκης Παντόπικος απέκρουσε ωραία ένα επικίνδυνο σουτ όμως οι αμυντικοί  δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα και ο επιθετικός του Δισπηλιού βρέθηκε στην μικρή περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές μας  ομάδας μας κόντεψαν να πληρώσουν την επιθετική τους επιπολαιότητα αν ο τερματοφύλακας μας δεν εξουδετέρωνε με ωραία απόκρουση σουτ του επιθετικού των αντιπάλων που είχε βγει σε πλεονεκτική θέση πίσω από την άμυνα μας.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να προηγείται με  2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπήκαν χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα για 15΄λεπτά ο αγώνας να εξελίσσεται στον χώρο του κέντρου χωρίς καμιά αξιόλογη φάση.
Στο 65΄ ο Γιάννης Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον Αλέξανδρο Λιάμη στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πήρε ξανά τον απόλυτο έλεγχο στο κέντρο δημιουργώντας καλές ευκαιρίες για γκολ.
Στο 70΄ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κέρδισε κόρνερ και ο Γιάννης Παπαδόπουλος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1. Μετά το γκολ αυτό τα τελευταία λεπτά ήταν τυπική διαδικασία , αν και ο ΠΑΟΚ δημιούργησε φάσεις και για άλλα τέρματα. Με αποκορύφωμα την φάση του Νίκου Παπανδρέου στο 80΄όταν μετά από ωραίο συνδυασμό στο χώρο του κέντρου μπήκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας.  
Το τέταρτο γκολ για την ομάδα μας ήρθε λίγο πριν το τέλος από ωραία προσπάθεια και σουτ του Γιάννη Δήμτσιου που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
Μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα  ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ανέβηκε στην 5 θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ταυτόχρονα και την πιο παραγωγική επίθεση με 10 γκολ. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου επιστρέφουν την Τρίτη στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για την δύσκολη συνέχεια, καθώς την επομένη εβδομάδα  σε διάστημα έξι ημερών καλούνται να δώσουν 3 αγώνες εκτός έδρας για πρωτάθλημα και κύπελλο.