Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ… 
ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!!

Ελπίδες Μες/μιας - ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου


Γήπεδο Μεσοποταμίας


Έναρξη 16:00

Στην 1η θέση  του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ και για να παραμείνει εκεί πρέπει να κερδίσει και τις Ελπίδες Μες/μιας που αντιμετωπίζει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος  στις 16:00 στο γήπεδο της Μεσοποταμίας.
Μετά την νίκη του στο ντέρμπι με τον Πας Λεύκης  (2-1) ο Δικέφαλος  επιζητεί άλλους τρεις βαθμούς μακριά από την έδρα του για να διατηρήσει τα κεκτημένα και να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.
Στους τρεις εκτός έδρας αγώνες που έδωσε η ομάδα μας ως τώρα στο πρωτάθλημα, μετρά ισάριθμες νίκες έχοντας  μάλιστα μεγάλη επιθετική δραστηριότητα, δημιουργώντας πολλές φάσεις και πετυχαίνοντας συνολικά 12 τέρματα, σκοράροντας 4 γκολ τον αγώνα.  Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι  να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Αντίπαλος στην προσπάθεια αυτή η ομάδα της Μεσοποταμίας. Οι Ελπίδες είναι μια ομάδα  από νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν ένα πολύ καλό σύνολο, ενώ με την προσθήκη  πέντε έμπειρων ποδοσφαιριστών δημιούργησαν μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Κάτι που φαίνεται και από την ως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα, 5η θέση στη βαθμολογία με 11 βαθμούς, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 0-5 στην Αγία Κυριακή την τοπική ομάδα. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης Γ. και βοηθοί οι κ. Μπίντης Ι. και Χριστογούλα Χ.