Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ !!!

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ !


Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ νίκησε άνετα προσφέροντας γκολ και θέαμα σε όσους βρεθήκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Αγίας Κυριακής. Η ομάδα μας επικράτησε με 0-4 την τοπική ομάδα σε έναν αγώνα που το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί πλασματικό αφού έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης  ανάλυσης αφού η διαφορά  δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων  ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς.
Τα πρώτα 5΄λεπτά του αγώνα ανήκουν στους γηπεδούχους καθώς είχαν την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο και  στο σημείο αυτό δημιούργησαν και την μοναδική ευκαιρία τους στον αγώνα, όταν το πολύ καλό πλασέ του επιθετικού της Αγίας Κυριακής μέσα από την μεγάλη περιοχή απέκρουσε ωραία ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Νίκος Αδάμος.
Μετά από αυτήν την φάση οι ποδοσφαιριστές  του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πήραν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού μετατρέποντας τον σε παράσταση για έναν ρόλο.
Η πρώτη σημαντική απειλή ήρθε από ένα ωραίο σουτ του Μπέλλου ενώ στην συνέχεια ο Γιάννης Παπαδόπουλος στάθηκε άτυχος αφού την ωραία κεφαλιά του απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Το σκορ άνοιξε στο 15΄ο Γιάννης Λάκης αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την ωραία πάσα του Παπανδρέου που τον βρήκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας έτσι το 0-1 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
Στα επόμενα λεπτά ο Παπαδόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει  καθώς η μπάλα από την κεφαλιά του σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Αγίας Κυριακής.
Στο 25΄ ο Νίκος Παπανδρέου πάσαρε και πάλι εξαιρετικά βρίσκοντας αυτήν την φορά στο πέναλτι τον Γιάννη Παπαδόπουλο και αυτός έστρωσε ωραία για τον Γκασόπουλο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με ωραίο σουτ ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στο δεξί  γάμα της εστίας των γηπεδούχων κάνοντας 2 τα γκολ για τον Δικέφαλο.
Στην υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες και για άλλα γκολ , το σκορ όμως δεν άλλαξε και το ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να προηγείτο 0-2.   
Ο επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας συνεχίστηκε και στο δεύτερο μισό του αγώνα. Στο 55΄ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση, πρόσθεσε το όνομα του  στον πίνακα των σκόρερ και σφράγισε την νίκη με ωραία κεφαλιά κάνοντας το 0-3. 
Στις ευκαιρίες που ακολούθησαν μπορούμε να ξεχωρίσουμε αυτήν του Λάκη στο 70΄που τρίπλαρε όλη την άμυνα της Αγίας Κυριακής και τον τερματοφύλακα η μπάλα όμως μετά το πλασέ  δεν του έκανε το κέφι  και βγήκε λίγο άουτ.
Στο 80΄ ο μικρός Σάββας Τιόμος  που είχε περάσει ως αλλαγή πριν από λίγα λεπτά με ωραία παράλληλη μπαλιά έδωσε έτοιμο γκολ στον προωθημένο Αντώνη Στασινόπουλο που δεν έχασε την ευκαιρία και διαμόρφωσε το τελικό 0-4 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ σκόραρε τέσσερα γκολ παίζοντας ταυτόχρονα ωραίο ποδόσφαιρο, πρόσθεσε έτσι ακόμη τρείς βαθμούς στην βαθμολογική του συγκομιδή φτάνοντας τους 8 και αναρριχήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.       
Οι ποδοσφαιριστές μετά το ρεπό της Δευτέρας, θα επιστρέψουν την Τρίτη  στο γήπεδο του Κωσταραζίου  για να ετοιμαστούν για τον εκτός έδρας  αγώνα Κυπέλου  με τα Λακκώματα το απόγευμα της  Τετάρτης.  

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ. Αλλαγές : ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΙΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΣ.