Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΥΣ ΒΑΜΒΑΡΔΙΣΕ !!!


ΤΟΥΣ ΒΑΜΒΑΡΔΙΣΕ !!!


Με το αγαπημένο του πλέον 1-4 ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ νίκησε και τον εθνικό Βασιλειάδας και πέρασε άνετα από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Στον αγώνα της Κυριακής που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, ( η θερμοκρασία στους 10 βαθμούς  και δυνατός αέρας) ,οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και φιλοδώρησαν τον Εθνικό Βασιλειάδας με τέσσερα γκολ μην αφήνοντας τους αντιπάλους  σε κανένα σημείο του αγώνα να ελπίσουν σε κάτι καλύτερο.
Οι παίκτες μας μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι  για την νίκη και στην δεύτερη μόλις επίθεση τους στον αγώνα δημιούργησαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ, η οποία όμως πέρασε αναξιοποίητη αφού ο Καλόγηρος δεν μπόρεσε να πλασάρει τον τερματοφύλακα μέσα από την μικρή περιοχή.
Η πίεση στην άμυνα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 10΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιάννης Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ και κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
Λίγα λεπτά αργότερα και  μετά από επίθεση διαρκείας πάλι ο αρχηγός  Σταύρος Καλόγηρος σούταρε υπό καλές προϋποθέσεις μέσα από την μεγάλη περιοχή και πάλι όμως ο τερματοφύλακας την Βασιλειάδας ήταν σωστά  τοποθετημένος και απέκρουσε την μπάλα. Δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο όμως και στο 20΄όταν ο Λάκης μετά από ωραία προσπάθεια σκόραρε κάνοντας το 0-2 για το Δικέφαλο.
Ο επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ συνεχίστηκε και στο 25΄ο Γιάννης Παπαδόπουλος είδε το οριζόντιο δοκάρι να του στερεί  ένα ακόμη γκολ  για ακόμη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα.    
Το υπόλοιπο του ημιχρόνου κύλισε με τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις για γκολ και πότε οι αμυντικοί, πότε ο τερματοφύλακας  με σωστές επεμβάσεις να κρατούν τους γηπεδούχους μέσα στον αγώνα.
Αποτέλεσμα ημιχρόνου : Εθνικός Βασιλειάδας – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 0-2.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπήκε νωχελικά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν το σημείο αυτό που οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να πιέσουν την άμυνα μας και να μειώσουν στο 60΄σε 1-2.
Το γκολ αυτό ήχησε σαν ξυπνητήρι στα αυτιά των ποδοσφαιριστών μας που πήραν πάλι τον έλεγχο του κέντρου και πίεσαν για ένα τρίτο γκολ.
Αυτό ήρθε στο 68΄όταν μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Στασινόπουλου ο Γιάννης Λάκης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Βασιλειάδας και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-3.
Μετά το γκολ αυτό ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας ευκαιρίες για πολλά περισσότερα γκολ, όπως του Γιάννη Δήμτσιου που μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας  δεν κατάφερε όμως να χρηστεί σκόρερ αφού το πλάσε του απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Και αυτή του Νίκου Παπανδρέου που βγαίνοντας από αριστερά  στην αντεπίθεση την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Γιάννης Λάκης στο 83΄όταν μετά από ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην μικρή περιοχή, εξουδετέρωσε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά με νέο πλασέ στα δίχτυα κάνοντας χατ τρικ στον αγώνα και σφραγίζοντας την νίκη.
Όμως οι καλές ευκαιρίες δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο Βαγγέλης Χάτσιος , που στο 85΄αντικατέστησε τον Γιάννη Παπαδόπουλο, κατάφερε μέσα σε διάστημα 5΄λεπτων να δημιουργήσει  δύο καλές ευκαιρίες για γκολ.
Τελικό αποτέλεσμα : Εθνικός Βασιλειάδας – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  1-4.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τζαγγόπουλου   πραγματοποίησαν την καλύτερη ως τώρα εμφάνιση τους ,με πολύ τρέξιμο και συνεχείς πίεση στην αντίπαλη άμυνα καθώς και ομαδική προσπάθεια στην άμυνα, πετυχαίνοντας σε διάστημα μιας εβδομάδας τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες για πρωτάθλημα και κύπελλο.
Με τους τρείς βαθμούς της νίκης επί της Βασιλειάδας ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ βρίσκεται πλέων στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Πας Λεύκης και επόμενο αντίπαλο του στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ,ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. 
Αλλαγές : ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ , ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΤΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.