Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΜΕ … ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ !!!


ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ …

ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ !!!

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΡΑΖΙΟΥ κέρδισε 3-2 τον Κεραυνό Χιλιοδέντρου  και επέστρεψε στις νίκες. Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχοντας  τον αρχηγό του Χρήστο Μανώλη σε μεγάλη μέρα ο Δικέφαλος του Κωσταραζίου έδωσε απαντήσεις και νίκησε στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Σε έναν αγώνα που το ζητούμενο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ήταν μόνο η νίκη, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και με τον αρχηγό να βάζει την υπογραφή του στα δύο γκολ μετά την ισοφάριση κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του πολύ καλού Κεραυνού Χιλιοδέντρου και να πάρει τους τρείς βαθμούς.

Το replay του αγώνα :

2΄Στην πρώτη επίθεση του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ η μπάλα φτάνει στον Γιάννη Λάκη που με ωραίο τελείωμα την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
4΄Μετά από μπέρδεμα στην άμυνα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ οι παίκτες του Κεραυνού δημιούργησαν καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, Ο Σάκης Παντόπικος όμως με ωραία απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του.
5΄Απεθείας εκτέλεση φάουλ για τον Κεραυνό μπλοκάρει σταθερά ο Παντόποκος.
8΄Με ένα σουτ από το κέντρο ο παίκτης του Κεραυνού βρίσκει εκτός θέσης τον τερματοφύλακα μας και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1
10΄Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κερδίζει φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, το εκτελεί απευθείας ο Μανώλης και μπλοκάρει την μπάλα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
11΄Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Χρήστου Μανώλη ο οποίος με καλό σουτ στέλνει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ, χάνοντας καλεί ευκαιρία για γκολ.
12΄Στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, ο Σάκης Παντόπικος βρίσκει λίγο την μπάλα που καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας και στην συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια την μπλοκάρει ο τερματοφύλακας μας.
15΄Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην επίθεση, ο Χρήστος Μανώλης μέσα από την μεγάλη περιοχή εξαπολύει ένα δυνατό διαγώνιο σουτ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 για τον Δικέφαλο.    
17΄Στην επίθεση και πάλι ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ νέο δυνατό σουτ από τον Μανώλη η μπάλα στα δίχτυα, Δεύτερο προσωπικό γκολ στον αγώνα και 3-1 για την ομάδα μας.
18΄Σουτ από τους φιλοξενούμενους υπό καλές προϋποθέσεις η μπάλα καταλήγει άουτ.
23΄Κίτρινη κάρτα για τον Βαγγέλη Χάτσιο.
26΄Μεγάλη απόκρουση από τον Σάκη Παντόπικο που εξουδετέρωσε καλό σουτ παίκτη του Κεραυνού μέσα από την μικρή περιοχή.
44΄Σουτ από παίκτη του Κεραυνού η μπάλα καταλήγει άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ :
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ- Κεραυνός Χιλιοδέντρου 3 – 1.

56΄ Στην αντεπίθεση ο Κεραυνός το σουτ που δοκίμασε ο επιθετικός καταλήγει άουτ.
58΄Από εκτέλεση φάουλ στο κέντρο η μπάλα φτάνει στον Γιάννη Λάκη μέσα στην αντίπαλη περιοχή, το σουτ που επιχειρεί δεν είναι καλό στέλνοντας άουτ την μπάλα και χάνοντας καλή ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ.
60΄Μετά από ωραίο συνδυασμό στην επίθεση, ο Μανώλης πασάρει στον Αντώνη Στασινόπουλο και αυτός δίνει την μπάλα κατευθείαν στον Λάκη που σουτάρει, τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας του Κεραυνού αποκρούει την μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα.
61΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, βγαίνει ο Βαγγέλης Χάτσιος και μπάνει στον αγώνα ο Κων/νος Γκασόπουλος.
63΄Ωραία ατομική προσπάθεια του Λάκη που τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα, το καλό του σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
67΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον αρχηγό έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.
69΄Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Στασινόπουλο στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
71΄Με ωραία πάσα ο Αντώνης Στασινόπουλος βρίσκει τον Μανώλη μέσα στην περιοχή που σουτάρει και την μπάλα διώχνει αμυντικός του Κεραυνού.
74΄Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, από τον αγωνιστικό χώρο αποχωρεί ο τραυματίας Γιάννης Παπαδόπουλος και στην θέση του μπαίνει ο μικρός Σάββας Τιόμος.
76΄Μετά από κλέψιμο του Σταύρου Καλόγηρου στο χώρο του κέντρου η μπάλα φτάνει στον Λάκη που την στρώνει ωραία στον επερχόμενο Χρήστο Μανώλη αυτός σουτάρει και αναγκάζει τον τερματοφύλακα του Κεραυνού σε νέα απόκρουση.
77΄Κίτρινη ο Γιάννης Λάκης.
81΄Εκτέλεση φάουλ για τον Κεραυνό, μπλοκάρει την μπάλα ο Παντόπικος.
82΄Κίτρινη κάρτα για τον Νίκο Τσιτσή.
83΄Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ με ωραίο συνδυασμό των παικτών η μπάλα φτάνει στον Λάκη που σουτάρει άουτ.
84΄Νέα επίθεση για την ομάδα μας με τον Στασινόπουλο στην τελική προσπάθεια και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
85΄Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, μπαίνει ο Γιάννης Μίχος και βγαίνει ο Γιάννης Λάκης.
86΄Μετά από σουτ παίκτη του Κεραυνού έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα παίρνει παράξενη τροχιά και καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ κάνοντας το 3-2.

Τελικό αποτέλεσμα :
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ- Κεραυνός Χιλιοδέντρου 3 – 2.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους που για ακόμη έναν αγώνα γέμισαν τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Με την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος έφτασε στους 17 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Παο Καλοχωρίου που έχει 18 και επόμενο αντίπαλο του στο πρωτάθλημα.
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό στο πρωτάθλημα, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ,ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΧΑΤΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ. 
Αλλαγές : ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΙΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.