Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ !!!
 


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ-  
 
ΠΑΟ Καλοχωρίου





Κυριακή 13 Νοεμβρίου 


Γήπεδο Κωσταραζίου
Έναρξη 15:00
 
Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, που έδωσε την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία να ξεκουραστούν και να ανασυγκροτηθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ αντιμετωπίζει στο γήπεδο του τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟ Καλοχωρίου. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης Φ. και βοηθοί οι κ. Δημητριάδης Ι. και Πολυχρονίου Β.
Η ομάδα του καλοχωρίου αποτελείτε από έμπειρους ποδοσφαιριστές που ξέρουν πολύ καλά την κατηγορία και μπορούν να πάρουν οπουδήποτε το αποτέλεσμα που θέλουν. Κάτι που καταδεικνύει και η ως τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα όπου μετά από εννιά αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς έχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη επίθεση (36 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (7 γκολ) του πρωταθλήματος, ενώ στον τελευταίο του αγώνα ο ΠΑΟ Καλοχωρίου  επικράτησε εκτός έδρας με 2-5 της Αγίας Κυριακής.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είναι πλέον στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την κορυφή κάνει την νίκη επιτακτική ανάγκη. Το έργο των παικτών είναι δύσκολο και για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα θέλει προσπάθεια και προσοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Στην προσπάθεια τους αυτή οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους που αναμένεται να γεμίσει για άλλο ένα απόγευμα το περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.