Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΓΙΑ  ΤΗΝ ΝΙΚΗ 
ΚΑΙ 
ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ !!!

 
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ -  

ΑΓΣ Χιονάτου





Κυριακή 20 Νοεμβρίου 


Γήπεδο Κωσταραζίου
Έναρξη 15:00

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ θα αγωνιστεί στο γήπεδο του και για την 11η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΣ Χιονάτου το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00.
Η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη καθώς ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ βρίσκεται στην 3η θέση με 20 βαθμούς και ο ΑΓΣ Χιονάτου στην τελευταία με 2 βαθμούς.
Η ομάδα του Χιονάτου ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς λόγο τιμωρίας, και στις 10 αγωνιστικές που προηγήθηκαν έχει  μια νίκη (8η αγωνιστική επικράτησε με 3-0 τον Αλιάκμων Κρανοχωρίου), μία ισοπαλία ( 4η αγωνιστική 1-1 Εθνικό Βασιλειάδας ) ,και 6 ήττες, ενώ έχει κάνει το ρεπό της. Έχει πετύχει μόλις 8 γκολ , έχοντας την δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, ενώ έχει δεχτεί 20.
Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα αρκεί να δήξουν την ανάλογη προσοχή και συνέπια και  να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους .  Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Πολυχρονίου Β. και βοηθοί οι κ. Κελεπούρης  Π. και Κάσσος Κ.