Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ 
ΤΑ 
ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ !!!


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ -
 Ακαδημία Κάστωρ





Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 


Γήπεδο Κωσταραζίου
Έναρξη 12:00

13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου και ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  αντιμετωπίζει στην έδρα του την Ακαδημία Κάστωρ το μεσημέρι της Κυριακής  στις 12:00. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης Γ. και βοηθοί οι κ. Καπρής Δ. και Μαλέας Ε.
Μετά το διπλό στην Κολοκυνθού επί του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει όσο τίποτα να διατηρηθεί εκεί.  
Αντίπαλος του για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου η ακαδημία του Κάστωρ, μια ομάδα που απαρτίζεται από μικρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν όνειρα και όρεξη για το ποδόσφαιρο. Παίκτες που παίζουν χωρίς άγχος και μπορούν αν τους υποτιμήσεις να σου κάνουν ζημιά.  Άλλωστε η 8η θέση που κατέχουν στον βαθμολογικό πίνακα με 15 βαθμούς και τα στατιστικά τους με 21 γκολ ενεργητικό και 24 παθητικό καταδεικνύουν του λόγου το αληθές.  Την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε με 6-0 στην έδρα της την Αγία Κυριακή.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να μπουν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και να κλειδώσουν από νωρίς την νίκη αν δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες. Να προσφέρουν στους φιλάθλους τους, που θα γεμίσουν και πάλι τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Κωσταραζίου, θέαμα και ουσία.