Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ !!!



Λακκώματα –
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ






Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 


Γήπεδο Λακκωμάτων
Έναρξη 15:00

Το σοκ της ήττας από την Ακαδημία του Κάστωρ έδειξε σε όλους στον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πως ο νικητής βγαίνει μέσα από τον αγώνα και το παιχνίδι με τα Λακκώματα είναι οριακό για την επίτευξη του στόχου.
Το απόγεμα της Κυριακής στις 15:00 στο γήπεδο των Λακκωμάτων οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Ο πρώτος γύρος τέλειωσε και βρήκε τον Δικέφαλο του Κωσταραζίου στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς και ρεκόρ 9 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία (ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 λόγο τιμωρίας).  
Αντίπαλος του η ομάδα των Λακκωμάτων που βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς. Μπορεί η διαφορά των δύο ομάδων να είναι μεγάλη η ομάδα όμως των Λακκωμάτων είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που μέσα στην έδρα της γίνεται ακόμα πιο δυνατή.
Χρειάζεται πολύ προσοχή και συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ σε όλη την διάρκεια του αγώνα αν θέλουν να φύγουν από το γήπεδο με τους βαθμούς της νίκης. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τα Λακκώματα στέρησαν από τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ δύο βαθμούς αποσπώντας στο τέλος ισοπαλία.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Στυλιάδης Δ. και βοηθοί οι κ. Παπαδόπουλος Χ. και Χατζής Κ.

Α ΓΥΡΟΣ
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Λακκώματα 2-2
Σκόρερ : Λιάπης Αλέξανδρος, Καλόγηρος Σταύρος.