Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ !!!


ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ !!!


Το ότι είσαι το φαβορί σε έναν αγώνα δεν σημαίνει τίποτα. Το ότι είσαι καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο σου πρέπει να το αποδεικνύεις και στο χορτάρι. Αυτό δεν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στο αγώνα της Κυριακής και γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 1-3 από την ακαδημία του Κάστωρ μέσα στο Κωσταράζι.
Από την αρχή του αγώνα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχισε να προηγηθεί  στο 13΄με ένα ωραίο γκολ από τον Δημήτρη Λιάμη. Δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες σε όλο το πρώτο ημίχρονο για ένα δεύτερο γκολ, με την ευκαιρία του Γιάννη Δήμτσιου να είναι η σημαντικότερη όταν μετά από σέντρα πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
Το ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να προηγείτο στον αγώνα με 1-0 της Ακαδημίας του Κάστωρ.
Την νοχελικότητα με την οποία μπήκαν οι παίκτες της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο την πλήρωσαν με το γκολ της ισοφάρισης στο 52΄, όταν το σουτ του επιθετικού του Κάστωρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νίκου Αδάμου.
Δεν πρόλαβαν  να συνέλθουν οι ποδοσφαιριστές μας από το μούδιασμα της ισοφάρισης και στο 55΄οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, όταν η μπάλα μετά το μακρινό σουτ από το ύψος του κέντρου του παίκτη του Κάστωρ ξεγέλασε τον τερματοφύλακα μας και μπήκε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της ομάδας μας κάνοντας το 1-2.
Το σοκ της ανατροπής ήταν μεγάλο με αποτέλεσμα κανείς ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να μην έχει καθαρό μυαλό. Αυτό οδήγησε σε νευρικές κινήσεις και ασυνεννοησία με επακόλουθο η Ακαδημία του Κάστωρ να βρει χώρο και γήπεδο και να δημιουργήσει και άλλες φάσεις.
Στο 63΄ σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  και αφού τερματοφύλακας και αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν σωστά την μπάλα, αυτή πήγε στα πόδια του επιθετικού του Κάστωρ που με πλασέ έκανε το 1-3 και κλείδωσε ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του.
Στην μισή περίπου ώρα αγώνα που απέμενε οι παίκτες της ομάδας μας προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά τα πολύ καλά σουτ του Χρήστου Μανώλη απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να γνωρίζει την πρώτη εντός έδρας ήττα και δεύτερη συνολικά στο Πρωτάθλημα με 1-3.

Τελικό αποτέλεσμα :
 ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Ακαδημία Κάστωρ 1-3.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. 
Αλλαγές : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΤΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.


 Μετά την ήττα αυτή ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έπεσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με26 βαθμούς. Το δεύτερο καμπανάκι χτύπησε και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.