Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



 
ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 79 ΜΕΡΕΣ !!!!

Ακαδημία Δισπηλιού - ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ


Κυριακή 4 Μαρτίου 


Γήπεδο Δισπηλιού
Έναρξη 15:30





Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, στο οποίο παίρνουν μέρος δύο ομάδες από έντεκα παίχτες η καθεμία. Παίζεται σε ορθογώνιο γήπεδο που καλύπτεται από χορτάρι με δύο τέρματα στην κάθε μία από τις μικρές πλευρές του γηπέδου. Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίχτες να φέρουν την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα, χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους. Η ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα τέρματα κερδίζει.
Η εισαγωγή  ίσως είναι απαραίτητη  μετά από τόσες πολλές μέρες αγωνιστικής απραξίας…..
 Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του στις 18 Δεκεμβρίου του 2011, όταν στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής  αντιμετώπισε στην έδρα του τον Αλιάκμον Κρανοχωρίου . Σε έναν  αγώνας που έληξε  με νικητή τον Δικέφαλο με το επιβλητικό 5-0 και οι τρείς βαθμοί της νίκης οδήγησαν τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς.
Μετά  ήταν προγραμματισμένη η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων, μια διακοπή όμως που κράτησε, λόγο των καιρικών συνθηκών, παραπάνω από δύο μήνες.
Την Κυριακή  4 Μαρτίου 2012 θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος  μετά από 79 μέρες  και στα πλαίσια αυτής ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ακαδημία Δισπηλιού στις 15:30 το απόγεμα.
Όλο αυτό τον καιρό της αγωνιστικής απραξίας ο Νίκος Εμμανουηλιδης  προσπάθησε να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του με συνεχείς προπονήσεις και κάποια φιλικά παιχνίδια, τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τους επίσημους αγώνες.
Η Ακαδημία Δισπηλιού είναι μια ομάδα που απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από νεαρούς παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 6 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο, ενώ έχει πετύχει  13 τέρματα και έχει δεχτεί 43. Τελευταίος επίσημος αγώνας της ήταν αυτός της 14ης αγωνιστικής στις 11/12/11 όταν γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της από τον Εθνικό Βασηλειάδας  με 2-3.
Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε έναν αγώνα που με την πρώτη ματιά φαντάζει εύκολος κρύβει όμως  τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες και οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πρέπει να είναι προσηλωμένοι στον στόχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης Φ. και βοηθοί οι κ. Σταγγόλης Χ. και  Κοτεκίδης Ι.   

Α ΓΥΡΟΣ
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Ακαδημία Δισπηλιού  4-1
ΣΚΟΡΕΡ : 1-0 Παπανδρέου Νίκος, 2-0 Μπέλλος Παναγιώτης, 3-1 Παπαδόπουλος Γιάννης, 4-1 Δίμτσιος Γιάννης.