Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ…


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Εθνικός Βασιλειάδας


Κυριακή 18 Μαρτίου


Γήπεδο Κωσταραζίου
Έναρξη 16:00



Μετά την επιβλητική νίκη του με 8-0 επί της Αγίας Κυριακής, ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αγωνίζεται στην έδρα του και για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής την ομάδα του Εθνικού Βασιλειάδας.
Η ομάδα του Δικεφάλου στους δύο αγώνες μετά την διακοπή παρουσιάζεται αλλαγμένη προς το καλύτερο με επίθεση που βγάζει φωτιές αφού πέτυχε 14 τέρματα και πολύ καλή άμυνα δεχόμενη μόνο 2. Έτσι βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με38 βαθμούς έχοντας αυξήσει την διαφορά με τους διώκτες της.
Η νίκη στον  αγώνας με τον Εθνικό Βασιλειάδας σημαίνει ταυτόχρονα για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ότι ξεκαθαρίζει και με έναν συν διεκδικητή του τίτλου καθώς το Πρωτάθλημα μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία.
Η ομάδα της Βασιλειάδας είναι μια από της παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας με πολύ καλή παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα. Μετά από 17 αγωνιστικές βρίσκετε στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς, έχοντας την Τρίτη καλύτερη επίθεση στη σεζόν με 44 γκολ και πολύ καλή άμυνα με28 γκολ παθητικό.
Απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και σε συνδυασμό με τους πολύ καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει συγκροτεί ένα σύνολο που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στην έδρα της τον Α.Γ.Σ. Χιονάτου με 3-2.  
Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έχουν δύσκολο έργο στην προσπάθεια τους για την νίκη.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Στυλιάδης Δ. και βοηθοί οι κ. Στογγόλης Χ. και  Μερκούρης Ι.  
Α ΓΥΡΟΣ
Εθνικός Βασιλειάδας -ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ   1-4
ΣΚΟΡΕΡ : 0-1 Παπαδόπουλος Γιάννης, 0-2 Λάκης Γιάννης, 1-3 Λάκης Γιάννης,
1-4 Λάκης Γιάννης.