Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

6 ΣΦΑΙΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΡΑΖΙΟΥ !!!


6 ΣΦΑΙΡΟΣ
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΡΑΖΙΟΥ !!!

Ορεξάτοι παρουσιάστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στον πρώτο αγώνα τους μετά την πολυήμερη διακοπή και φιλοδώρησαν με έξι γκολ την ομάδα της Ακαδημίας Δισπηλιού, σπάζοντας με επιβλητικό τρόπο και την κακή παράδοση της ομάδας μας στο γήπεδο του Δισπηλιού.
 Από το πρώτο σφύριγμα του Διαιτητή ως το τελευταίο ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο , μην αφήνοντας σε κανένα σημείο τον αντίπαλο να ελπίσει σε κάτι καλό.
Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα άλλωστε το επιβεβαιώνει, με τα έξι γκολ να φαντάζουν λίγα στο τέλος σε σύγκριση με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έχασαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Το φιλμ του αγώνα:
4’ Στην επίθεση ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ η μπάλα φτάνει μέσα στην μικρή περιοχή και στον Γιάννη Παπαδόπουλο που με προβολή την στέλνει στα δίχτυα, ένα γκολ όμως που ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του διαιτητή για φάουλ στον τερματοφύλακα.
13’ Ωραίος συνδυασμός στην επίθεση μεταξύ Βλαχόπουλου και Γιάννη Λάκη, το σουτ του τελευταίου πέρασε παράλληλα με την γραμμή του τέρματος.
14΄Κίτρινη κάρτα για τον Γιάννη Λάκη.
16΄Μετά από εκτέλεση φάουλ για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ η μπάλα φτάνει στον Αλέξανδρο Λιάπη που σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
18΄Ωραία επιθετική προσπάθεια από τους παίκτες του Δικεφάλου, ο Στασινόπουλος άλλαξε την μπάλα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, αυτός βρήκε ωραία τον Λιάπη μέσα στην περιοχή. Καλό σουτ από τον Λιάπη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
19΄Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Αλέξανδρο Λιάπη, που μπήκε μέσα στην περιοχή του Δισπηλιού και με ωραίο πλασέ κρέμασε τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 0-1.
23΄Μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Νίκου Τσιτσή ο προωθημένος Δημήτρης Τομόπουλος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
26΄Ο Αντώνης Στασινόπουλος σεντράρει από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, ο Γιάννης Λάκης πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα αποκρούει ο τερματοφύλακας.
30΄Η μπάλα στην μικρή περιοχή του Δισπηλιού, ο Γ. Λάκης με ωραία ασίστ δίνει έτοιμο γκολ στον Λιάπη, αυτός δεν έχασε την ευκαιρία και με ωραίο πλασέ κάνει το 0-2 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
32΄Στην επίθεση ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ωραία κάθετη πάσα του Σταύρου Καλόγηρου βρίσκει τον Γ. Λάκη μέσα στην μικρή περιοχή. Αυτός ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα του Δησπιλιού με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι.
33’ Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Αντώνης Στασινόπουλος στέλνοντας την μπάλα για Τρίτη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων.
39΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ για την Ακαδημία Δησπιλιού έξω από την μεγάλη περιοχή, την μπάλα μπλοκάρει ο Σάκης Παντόπικος.
40΄Μετά από κλέψιμό του ο Γ. Λάκης βγαίνει μόνος στην επίθεση πλασάροντας ωραία τον τερματοφύλακα και κάνοντας το 0-4 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
45΄Στην επίθεση οι γηπεδούχοι σε μια από τις λίγες προσπάθειες τους καταφέρνουν να μειώσουν το σκορ σε 1-4.

Αποτέλεσμα Ημιχρόνου:
Ακαδημία Δησπιλιού – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 1-4.

46΄Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ προχώρησε στην αναγκαστική αλλαγή του Δημήτρη Λιάμη που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, στην θέση του στον αγωνιστικό χώρο ο Παναγιώτης Μπέλλος.
51΄Ο Νίκος Τσιτσής βγαίνει στην επίθεση και σουτάρει δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του Δισπηλιού, κάνοντας το 1-5 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
56΄Εκτέλεση φάουλ από τον Στασινόπουλο, η μπάλα πάει στον Γ. Λάκη που σουτάρει μέσα από την περιοχή αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα σε μια ακόμη απόκρουση.
57΄Στην αντεπίθεση η Ακαδημία Δισπηλιού, βρίσκει την άμυνα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ανοργάνωτη και σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι κάνοντας το 2-5.
60΄Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στο παιχνίδι περνά ο Χρήστος Σκανδάλης στην θέση του Γιάννη Παπαδόπουλου.
61΄Ο Γ. Λάκης χάνει μοναδική ευκαιρία, όταν μόνος με τον τερματοφύλακα πλασάρει και στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
66΄Κίτρινη κάρτα για τον Αντώνη Στασινόπουλο.
69΄Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ από τον αγώνα αποχωρεί ο Σταύρος Καλόγηρος και μπαίνει ο Τάσος Λάκης.
73΄Μετά από εκτέλεση φάουλ για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, ο Λιάπης πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποκρούει την μπάλα.
76΄Μετά από το κλέψιμό του ο Αλέξανδρος Λιάπης βγαίνει στην επίθεση, πασάρει ωραία στον Γ. Λάκη που είχε εύκολο έργο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-6 για τον Δικέφαλο του Κωσταραζίου.  
78΄Στην επίθεση και πάλι ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, με την μπάλα να είναι στην κατοχή του Θόδωρου Βλαχόπουλου, που κάνει ωραία ατομική προσπάθεια βγαίνοντας μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, το πλασέ που δοκίμασε όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
81΄Ωραία  ατομική προσπάθεια στην επίθεση από τον Χρήστο Σκανδάλη , σουτάρει δυνατά, την μπάλα απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας.
83΄Κ’ιτρινη κάρτα για τον Χρήστο Σκανδάλη.

Τελικό Αποτέλεσμα:
Ακαδημία Δησπιλιού – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 2-6.

Μετά την άνετη του νίκη ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς.
Οι παίκτες του Νίκου Εμμανουηλίδη  στην συνέχεια του πρωταθλήματος έχουν δύο συνεχόμενους αγώνες στο γήπεδο του Κωσταραζίου, αρχής γεννωμένης με τον αγώνα της Κυριακής κόντρα σ την Αγία Κυριακή και αν παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο θα μπορέσουν να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. 
Αλλαγές : ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ.