Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ….


ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ !!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ….


Το κακό του πρόσωπο έδειξε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Εθνικό Βασιλειάδας, μέσα στην έδρα του, και γνώρισε οδυνηρή ήττα με 0-1.
Οι παίκτες της ομάδας μας σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να πιάσουν καλή απόδοση με αποτέλεσμα να χάσουν τον αγώνα και ταυτόχρονα τρείς πολύτιμους βαθμούς.
Από την έναρξη του παιχνιδιού  οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μπήκαν χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να πάρουν τον έλεγχο του κέντρου και να απειλήσουν την εστία μας με δυο σημαντικές ευκαιρίες πριν καλά καλά  συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Αυτές δεν κατάφεραν να αφυπνίσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  που συνέχισαν να παίζουν επιπόλαια με συνέπεια να δεχτούν το γκολ στο 18΄,όταν ο επιθετικός της Βασιλειάδας εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ και μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον Σάκη Παντόπικο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Μετά το γκολ οι παίκτες μας προσπάθησαν να αντιδράσουν, πήραν τον έλεγχο του κέντρου και πίεσαν την άμυνα των φιλοξενουμένων, οι ευκαιρίες όμως που δημιούργησαν δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα με αποτέλεσμα η λήξη του ημιχρόνου να βρει τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πίσω στο σκορ με 0-1.

Αποτέλεσμα Ημιχρόνου :
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Εθνικός Βασιλειάδας 0-1

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο για να ανατρέψουν το εις βάρους τους σκορ. Είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά οι επιθετικές προσπάθειες τους σταματούσαν πότε στην πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή του Εθνικού Βασιλειάδας και πότε στον τερματοφύλακα τους που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Ενώ η συνεχείς επιθετική προσπάθεια άφηνε κενά στην άμυνα μας τα οποία εκμεταλλεύονταν οι έμπυροι ποδοσφαιριστές του Εθνικού που έβγαιναν στην αντεπίθεση και δημιουργούσαν καλές ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ. Οι καλές επεμβάσεις όμως του Σάκη Παντόπικου κράτησαν τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στον αγώνα.
Οι αλλαγές του Νίκου Εμμανουηλίδη και η αριθμητική υπεροχή, αφού ο Εθνικός έπαιζε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του επιθετικού τους, έδωσαν ώθηση στην επίθεση του Δικεφάλου οι ευκαιρίες όμως του Γιάννη Λάκη και του Αλέξανδρου Λιάπη δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, Ενώ ο Αντώνης Στασινόπουλος  είδε το δοκάρι να του λέει όχι στο γκολ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο 75΄ακκυρώθηκε γκολ του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ως οφ σάιτ.
Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να χάνει τον αγώνα με 0-1. 

Αποτέλεσμα Αγώνα :
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥΕθνικός Βασιλειάδας 0-1

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Αλλαγές : ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.