Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕ… ΟΛΟΥΣ….


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕ…
ΟΛΟΥΣ….

Στον αγώνα της Κυριακής για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Λεύκης. Σε έναν αγώνα που η ομάδα παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη και με διάθεση και πάθος για την νίκη, συνάντησε όμως την σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων και την άρνηση του διαιτητή να υποδείξει ολοκάθαρο πέναλτι στο 86΄.
Τον αγώνα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ τον ξεκίνησε μουδιασμένα και βρέθηκε να κυνηγά το σκορ όταν στο 20΄οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της άμυνας μας και μετά από κόρνερ έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα.
Μετά το γκολ οι παίκτες του δικεφάλου πήραν τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν στην επίθεση δημιουργώντας και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Ευτύχισαν να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του ημιχρόνου όταν ο Γιάννης Λάκης μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια των παικτών μας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Αποτέλεσμα ημιχρόνου :
ΠΑΣ Λεύκης – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 1-1

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές  του Δικεφάλου μπήκαν δυνατά και πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ. Κόντρα στην ροή του αγώνα και μετά από λάθος υπόδειξη φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, Ο ΠΑΣ Λεύκης βρέθηκε να προηγείται ξανά στο σκορ. Ο επιθετικός με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την νέα αδράνεια των αμυντικών μας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το έργο του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έγινε ακόμη δυσκολότερο όταν αναγκάστηκε να παίξει από το 60΄με δέκα παίκτες, αφού ο διαιτητής απέβαλε τον Γιάννη Μίχο δείχνοντας του δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα δέκα λεπτών.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν ξανά για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 75΄,  μετά από σωστή υπόδειξη έμμεσου φάουλ  στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ που προσπάθησε να κάνει εσκεμμένη καθυστέρηση μέσα στην περιοχή, ο Θοδωρής Βλαχόπουλος με ωραία εκτέλεση παρέκαμψε το (λεωφορείο) που έστησαν οι γηπεδούχοι πάνω στην γραμμή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Με την ψυχολογία ανεβασμένη, ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πίεσε και για το γκολ της νίκης δημιουργώντας και χάνοντας καλές ευκαιρίες στα λεπτά που απέμεναν.
Το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αν ο διαιτητής καταλόγιζε το ολοκάθαρο πέναλτι στο 86΄, όταν μετά από επιθετική προσπάθεια του Δικεφάλου ο αμυντικός του ΠΑΣ Λεύκης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Τελικό αποτέλεσμα  :
ΠΑΣ Λεύκης – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 2-2

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.