Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΕΡΙΧΝΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ !!!!


ΕΡΙΧΝΕ 
ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ !!!!


Στον αγώνα για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πήρε σπουδαίο διπλό επικρατώντας στο Χιλιόδεντρο του τοπικού Κεραυνού με το επιβλητικό 1-4.
Ο Δικέφαλος κάνοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στην φετινή σεζόν δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα του και έφυγε από μια δύσκολη έδρα με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Εμμανουηλίδη  μπήκαν αποφασισμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Κλείνοντας πολύ καλά τα ατού τον γηπεδούχων και πιέζοντας στο κέντρο δεν άφησαν σε κανένα σημείο τους παίκτες του Κεραυνού να γίνουν απολιτικοί σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ με επιθέσεις κυρίως από τις πτέρυγες με εκφραστεί τον Αλέξανδρο Λιάπη  δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην άμυνα του Χιλιοδέντρου. 
Το μόνο που έλειπε από την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα γκολ, έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-0.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους στον αγώνα μπήκε ο Χρήστος Μανώλης παίρνοντας την θέση του Τάσου Λάκη και  προσέδωσε την ποιότητα και την φρεσκάδα που χρειάζονταν ο Δικέφαλος του Κωσταραζίου.
Στο 48΄ο Μανώλης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας στον Αλέξανδρο Λιάπη και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ και κάνοντας το 0-1.
Η ομάδα συνέχισε να πιέζει και για ένα δεύτερο γκολ και στο 54΄ η πίεση αυτή έφερε αποτέλεσμα καθώς κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρήστος Μανώλης και με έναν κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας αέρα δύο γκολ  για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
Στο μοναδικό πεντάλεπτο μετά το δεύτερο γκολ  όπου η ομάδα του Κωσταραζίου  χαλάρωσε οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση και κέρδισαν πέναλτι. Ο Σάκης Παντόπικος δεν μπόρεσε να το αποκρούσει και έτσι ο Κεραυνός μείωσε σε 1-2.
Μετά το γκολ οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ξανά πήραν τα ηνία του αγώνα πιέζοντας  τη αντίπαλη άμυνα για ένα τρίτο γκολ. Αυτό ήρθε στο 78΄όταν ο Γιάννης Λάκης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σφραγίζοντας την νίκη του Δικεφάλου και δίνοντας το δικαίωμα στους οπαδούς των γηπεδούχων να σκεφτούν πως θα περάσουν το απόγευμα τους.
Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο πολύ καλός σε όλο τον αγώνα Αντώνης Στασινόπουλος στο 93΄όταν πήρε την μπάλα στην επίθεση και μετά από ωραία ατομική προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

Τελικό Αποτέλεσμα :
Κεραυνός ΧιλιοδέντουΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 1-4.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Αλλαγές : ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.