Σάββατο 12 Μαΐου 2012

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ









ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ…

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ
Μέγα Αλέξανδρος Καλλιθέας


Κυριακή 13 Μαΐου


Γήπεδο : Κωσταραζίου
Έναρξη : 17:00



Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ την Κυριακή επιστρέφει στην έδρα του μετά από ένα μήνα, αφού τελευταίος αγώνας στο Κωσταράζι ήταν αυτός με τις Ελπίδες Μες/μιας στις αρχές Απριλίου όπου και κέρδισε με 3-2.
Μετά ακολούθησε το ρεπό και τρεις σερί αγώνες εκτός έδρας που απέφεραν ισάριθμες νίκες για τον Δικέφαλο. Νίκες που διατήρησαν το σύνολο του Νίκου Εμμανουηλίδη στην κορυφή της βαθμολογίας και του δίνουν το δικαίωμα στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας να στεφτεί πρωταθλητής.
Το  έργο του μόνο εύκολο δεν είναι αφού ο αντίπαλος του παίζει και αυτός για τον ίδιο ακριβώς  τίτλο. Ο Μέγα Αλέξανδρος Καλλιθέας είναι εδώ και καιρό ο συγκάτοικος του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην κορυφή. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 85 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 26 τέρματα παθητικό, ένα μόλις λιγότερο από τα 27 του Δικεφάλου του Κωσταραζιου. Αποτελείτε από παίκτες με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία που είναι μαθημένοι να διεκδικούν την νίκη σε όλα τα γήπεδα.
Στον αντίποδα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έρχονται από ένα σερί τριών εκτός έδρας νικών, οι οποίες έδωσαν απάντηση σε όλους όσους αμφισβήτησαν την ομάδα, και θα παρουσιαστούν μπροστά στο κοινό τους με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία επιζητώντας το καλύτερο των αποτελεσμάτων, την νίκη.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ήταν ο νικητής του αγώνα στον πρώτο γύρο, όταν με γκολ του Αντώνη Στασινόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο έφυγε από την όχι και τόσο φιλόξενη έδρα της Καλλιθέας με τους βαθμούς της νίκης.
Οι δύο ομάδες παίζουν απαλλαγμένες από το άγχος της ανόδου, αφού και η δύο του χρόνου θα παίζουν στην επόμενη κατηγορία, μιας και  ο τρίτος ΠΑΟ Καλοχωρίου έχει έναν αγώνα περισσότερο και η βαθμολογική διαφορά δεν καλύπτεται στους εναπομείναντες αγώνες.         
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης Γ. και βοηθοί οι κ. Στογγόλης Χ. και  Κοτεκίδης Ι.