Σάββατο 19 Μαΐου 2012

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ




LAST BUT NOT LEAST


Ακαδημία Κάστωρ – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ


Κυριακή 20 Μαΐου


Γήπεδο : Κάστορα
Έναρξη : 17:00


Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ακαδημία Κάστωρ την Κυριακή 20 Μαΐου στην Καστοριά στις  17:00.
Μετά   την Ισοπαλία με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας η υπόθεση τίτλος θα λυθεί την τελευταία αγωνιστική μέρα. Ο Δικέφαλος του Κωσταραζίου βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την ομάδα της Καλλιθέας και για να στεφτεί πρωταθλητής χρειάζεται την νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής.
 Για να τα καταφέρει θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στον στόχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Η Ακαδημία του Κάστωρ είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς γεμάτους φιλοδοξίες και ταλέντο παίκτες, που γνωρίζουν πολύ καλά τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. Βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με  35 βαθμούς  έχοντας κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και έχοντας κερδίσει πολλούς από τους πρωτοπόρους.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ θα πρέπει να έχουν και να  δώσουν την δέουσα προσοχή και προσπάθεια για να πάρουν την νίκη  από την Ακαδημία Κάστωρ, της ομάδας που στον πρώτο γύρω έφυγε νικήτρια από το Κωσταράζι  κερδίζοντας με 1-3 μετά από ανατροπή.
 Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης Φ. και βοηθοί οι κ. Μερκούρης Ι. και  Γκλαβίνας Χ.