Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ …


Δόξα Κορησού - ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 

  Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

Γήπεδο : Κορησού   
Έναρξη : 16:30


Αρχίζει το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας  και ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  για την 1η αγωνιστική  καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Κορησού το απόγευμα του Σαββάτου. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Παπαγιάννης και  βοηθοί του ο κ. Βαρτανίδης και ο κ. Μαλέας.
Η ομάδα της Κορησού είναι μια από τις πιο έμπειρες ομάδες τις κατηγορίας με πολύχρονη παρουσία σε αυτήν. Φέτος παρουσιάζει ένα σύνολο που διαθέτει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές  που σε συνδυασμό με την ύπαρξη και αρκετών έμπειρων στην κατηγορία παικτών , δημιουργούν μια πολύ επικίνδυνη  ομάδα που θα είναι δύσκολος αντίπαλος για όλες τις άλλες.      
Η χρονιά φέτος για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ θα είναι δύσκολη και κάθε αγώνας θα είναι και μια μάχη για την  επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την όσο πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία σε συνδυασμό με μια καλή αγωνιστική παρουσία στο Πρωτάθλημα .
Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τόσο στον αγώνα του Σαββάτου, όσο και στους υπόλοιπους του Πρωταθλήματος, θα πρέπει να είναι για 90΄λεπτά συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο και παίζοντας με την καρδιά του Πρωταθλητή, που απέδειξαν πως διαθέτουν, να παίρνουν από κάθε αγώνα ότι καλύτερο μπορούν.