Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ !!!


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ - Κρόνος Μανιάκων

  Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
Γήπεδο : Κωσταραζίου   
Έναρξη : 16:30
 
 
Το ωραίο γκολ του Γιάννη Λάκη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με την Δόξα Κορησού, με το οποίο άνοιξε το σκορ, δεν αρκούσε στο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ για να φύγει από το γήπεδο ούτε με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Δικέφαλος πλήρωσε τις πολλές ελλείψεις από τους τραυματισμούς και, παρά την μεγάλη προσπάθεια αυτόν που αγωνίστηκαν για ένα θετικό αποτέλεσμα, την ασυνέπεια των ποδοσφαιριστών του στην τελική προσπάθεια. Οι μισές ευκαιρίες για γκολ να είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα θα μιλούσαμε τώρα για μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.    
Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και σήμερα ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Στις 16:30 αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Κωσταραζίου  την ομάδα του Κρόνου. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Τοπαλίδης και  βοηθοί του ο κ. Αρμένης και ο κ. Σιδερίδης.
Η ομάδα του Κρόνου είναι μια ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές που δημιουργούν ένα αξιόλογο σύνολο που αν του δόσεις την ευκαιρία δημιουργεί πολλά προβλήματα. Στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος η ομάδα των Μανιάκων γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από τον Ηρακλή Πολυκάρπης.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ θα πρέπει να ξεπεράσει τις απουσίες που και σήμερα θα είναι σημαντικές και οι ποδοσφαιριστές του να μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι για την νίκη, που αν δείξουν την ίδια μαχητικότητα όπως στην Κορησό και μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια θα έρθει εύκολα. Άλλωστε σήμερα οι παίκτες του Δικεφάλου θα έχουν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους τους που αναμένεται να γεμίσουν τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.