Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...








 
Νταηλάκη - ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ


  Σάββατο 13 Οκτωβρίου 
 
Γήπεδο : Νταηλάκη   
Έναρξη : 16:00
 
Το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά του αγώνα το περασμένο Σάββατο, έφερε γκρίνια και νεύρα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ και σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα των Γραμμοχωρίων υποχρέωσαν τον Δικέφαλο στην εντός έδρας ήτα   για την 4η αγωνιστική.
Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος  ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ αντιμετωπίζει εκτός έδρας  το Νταηλάκη, το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Μπίντης με βοηθούς τον κ. Βαρτανίδη και τον κ. Σαββίδη.
Το Νταηλάκι είναι μια ομάδα με εμπειρίες στην κατηγορία απόρια της πολύχρονης παρουσίας του σε αυτήν. Φέτος  διαθέτει  ένα σύνολο από έμπειρους και νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Απόδειξη ο βαθμός της ισοπαλίας που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του Ηρακλή Πολυκάρπης. Βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς, έχοντας πετύχει 8 τέρματα και έχοντας δεχθεί ισάριθμα γκολ στις τέσσερεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είναι ένατος μετά τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με 4 βαθμούς. Η ως τώρα αγωνιστική παρουσία της ομάδας δείχνει πως οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Εμμανουηλίδη δεν έχουν προσαρμοστεί στο νέο τους αγωνιστικό περιβάλλον παρουσιάζοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και χάνοντας αγώνες και βαθμούς αδικώντας τους εαυτούς τους.
Στο Νταηλάκη ο Δικέφαλος του Κωσταραζίου θα δώσει τον πρώτο από μια σειρά δύσκολων αγώνων και για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει οι παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν να είναι προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο και τα 90 λεπτά του αγώνα.