Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ… ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!



ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ…
ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!


Την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του αυτήν την φορά εντός έδρας πήρε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ απέναντι στην Αστραπή Μες/μιας, στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου για την 6ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος.
Και μόνο το όνομα του αντιπάλου προσδίδει αξία στον βαθμό της ισοπαλίας, όμως η εμφάνιση της ομάδας του Δικεφάλου άφησε σε παίκτες  τεχνική ηγεσία και στους φιλάθλους  που βρέθηκαν στο γήπεδο ένα συναίσθημα χαρμολύπης με την λήξη του αγώνα, αφού  ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ άξιζε τους βαθμούς της νίκης.
Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα που ήταν αναγνωριστικό  για τις δύο ομάδες, στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έπαιξε ωραίο ομαδικό ποδόσφαιρο.
Έβλεπες ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους που έτρεχαν ασταμάτητα και δεν έδωσαν περιθώριο στον αντίπαλο να απειλήσει.  Με μπροστάρη τον Γιάννη Μίχο που μετά από καιρό επέστρεψε στην ενεργό δράση κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και συμπαραστάτες τους Θοδωρή Βλαχόπουλο, Γιάννη Δήμτσιο και Τάσο Λάκη ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πήρε τον έλεγχο στον χώρο του κέντρου και με επιθετικές αιχμές τους Γιάννη Λάκη και Αλέξανδρο Λιάπη  πίεζε συνεχώς  την αντίπαλη άμυνα.
Τι και αν στο 30΄ μετά από στιγμιαία αδράνεια ή αν θέλετε λάθος έμπνευση της αμυντικής γραμμής η Αστραπή πήρε το προβάδισμα στον αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ όχι μόνο δεν καταβλήθηκαν αλλά  συνέχισαν μεθοδικά να επιζητούν την ισοφάριση.
Οι επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Δικεφάλου καρποφόρησαν στο 38΄, όταν ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια Γιάννης Λάκης ,ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας ακόμη πολύ καλής ομαδικής επιθετικής προσπάθειας, με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Την ίδια προσήλωση και ομαδική προσπάθεια έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και αν οι επιθετικές προσπάθειες τους είχαν ευτυχέστερη τελική κατάληξη η ομάδα θα πανηγύριζε  την νίκη.
Να αναφέρουμε την μοναδική ευκαιρία  του Αλέξανδρου Λιάπη στο 55΄όταν μετά από ωραία μπαλιά βγήκε στην πλάτη της άμυνας των αντιπάλων και μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να κάνει το γκολ.
Ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ είχε ο Δικέφαλος στο 80, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θοδωρή Βλαχόπουλου στο ύψος της μεγάλης περιοχής υποχρέωσε των τερματοφύλακα της Αστραπής σε μια πολύ δύσκολη απόκρουση.
Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς με την ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ όμως να κερδίζει τις εντυπώσεις και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Η εικόνα μιας ομάδας που είχε ένα σχέδιο, ένα συγκεκριμένο πλάνο και οι παίκτες της πίστευαν στους εαυτούς τους και στην θετική έκβαση της αναμέτρησης, μετράει πιο πολύ και είναι αυτή που γεμίζει με αισιοδοξία ότι ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  μπορεί και καλύτερα να παίξει και βαθμούς να παίρνει.

Εν κατακλείδι έστω και αν αυτός ο βαθμός δεν βελτιώνει ιδιαίτερα την βαθμολογική εικόνα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ που παραμένει στα χαμηλά πατώματα και έχει δρόμο μπροστά του, μπορεί, αν αξιοποιηθεί σωστά από όλους (παίκτες, προπονητές και διοίκηση) να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία οι Αετοί  θα χτίσουν μια νέα αφετηρία και σύντομα εκτός από την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω θα… διορθώσουν και τη βαθμολογική τους θέση.


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ.
Αλλαγές : ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ.