Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ







 
ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ…

 
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ - Πεντάβρυσος

  Σάββατο 17 Νοεμβρίου 
 
Γήπεδο : Κωσταραζίου   
Έναρξη : 15:00
 
Στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ γνώρισε την ήττα με το ευρύ 4-1 σε έναν αγώνα που θα μπορούσε ακόμη και την νίκη. Ναι μπορεί να ακούγεται παράδοξο αν κάποιος δει το τελικό αποτέλεσμα, όμως αν οι παίκτες του αξιοποιούσαν τις παρά πολλές ευκαιρίες τους για γκολ και έδειχναν μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα  θα ήταν ακριβώς το αντίθετο. Όμως ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επιβεβαίωσε  στον αγωνιστικό χώρο αυτό ακριβώς που δείχνουν και οι αριθμοί στην ως τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα πως διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση  με 19 γκολ και ταυτόχρονα την 3η χειρότερη άμυνα με επίσης 19 τέρματα.
Ένα πρόβλημα που επισημάνθηκε από τον προπονητή του Δικεφάλου Νίκου Εμμανουηλίδη και μαζί με τους ποδοσφαιριστές του δούλεψε σε όλη  την διάρκεια της διακοπής για την λύση του.
Για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επιστρέφει στη έδρα του  και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 15:00 αντιμετωπίζει την Πεντάβρυσο σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Μπίντης με βοηθούς την κα Παυλάκου και τον κ. Σιδερίδη.
Η ομάδα της Πενταβρύσου  βρίσκεται στην προτελευταία  θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 βαθμό, διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα αφού σε 8 αγώνες δέχθηκε 39 γκολ.  Είναι μια ομάδα που επιθετικά απειλεί σπάνια και  κυρίως από στημένες φάσεις .
Αν λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και θα επιστρέψουν στις νίκες που τόσο τους έχουν λείψει.