Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΝΕΑ



Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ….

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ συνεχίζει την προετοιμασία του στο γήπεδο της Μηλίτσας .
 Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Αυγούστου με την παρουσία στο γήπεδο  της πλειοψηφίας των παικτών της ομάδας, αφού υπήρχαν και αρκετές απουσίες αθλητών  που για διαφόρους λόγους απουσίαζαν  και αναμένεται να ενταχθούν στην προετοιμασία τις επόμενες μέρες.  
Ο Νίκος Εμμανουηλίδης ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος  μίλησε στους παίκτες και ζήτησε από όλους να δείξουν την απαιτούμενη προσήλωση και προσπάθεια στις προπονήσεις. Εκ μέρους της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Γενικός Γραμματέας  Άλκης Παχής.
Παρών στην πρώτη συγκέντρωση ήταν και οι δύο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστές ο Α. Στασινόπουλος και ο Ι. Μπορόζης  που έδειξαν να μπαίνουν κατευθείαν στο κλίμα της νέας τους ομάδας.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν και πέντε ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές με τον κόουτς Εμμανουιλίδη να δίνει έμφαση στην σωματική ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών του.
Μεγάλο το ενδιαφέρουν και του ηλεκτρονικού τύπου για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Το kostarazi 24 και το antennes. gr έστειλαν ανταποκριτές στο γήπεδο της  Μηλίτσας και φιλοξένησαν στις ιστοσελίδες τους εκτενές φωτώ -ρεπορτάζ από την ‘‘πρώτη’’ του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ. 

Φωτογραφίες απο την πρώτη του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ :




 (ευχαροστούμε το kostarazi 24 για τις φωτογραφίες. )