Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ



ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ …
ΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ !!!

Με το δεξί ξεκίνησε  τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επικρατώντας του  Κρόνου  Μανιάκων με 1-3 στην Α΄ φάση της διοργάνωσης. Τα τρία γκολ του τελικού αποτελέσματος μοιάζουν λίγα για τον Δικέφαλο,  αφού οι ποδοσφαιριστές  του δημιούργησαν  και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα.
Ο αγώνας δεν χρίζει και ιδιαίτερης κριτικής  μιας και η αγωνιστική διαφορά των ομάδων ήταν εμφανείς στην διάρκεια του αγώνα.
Οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη κιόλας επιθετική τους  ενέργεια στο παιχνίδι ευτύχισαν να σκοράρουν με τον Κωνσταντίνο Γκασόπουλο, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε στα αντίπαλα καρέ και ο νεαρός επιθετικός με σωστή τοποθέτηση την κέρδισε και την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 μόλις στο 4’ λεπτό.
Μετά από αυτό το γκολ οι επιθετική γραμμή της ομάδας  με εκφραστές κυρίως  τον Γιάννη Λάκη  και τον Αλέξανδρο Λιάπη   δημιούργησε  πάρα πολλές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, αλλά η επιπολαιότητα και η βιασύνη που επέδειξαν στην τελική προσπάθεια δεν τις άφησαν να καρποφορήσουν , στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το φτωχό 0-1.
Και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ίδια με τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να έχει τον έλεγχο του κέντρου και να βγαίνει τακτικά στην επίθεση θέλοντας να πετύχει  ένα δεύτερο γκολ  και να κλειδώσει την πρόκριση.
Το 0-2 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έγινε στο 60΄, όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια  βρέθηκαν μέσα στην μικρή περιοχή   τρεις παίκτες του Δικεφάλου και τον Αλέξανδρο Λιάπη να δίνει έτοιμο γκολ στον Λάκη που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.
Ο Κρόνος αντέδρασε γρήγορα στο δεύτερο  γκολ του Δικεφάλου. Ο επιθετικός του εκμεταλλευόμενος την στιγμιαία αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  μπήκε στην περιοχή του Δημήτρη Παρασκευαιδή  ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα  μειώνοντας σε 1-2 στο 65΄.
Μετά την μείωση του σκορ  οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  πέρασαν και πάλι στην επίθεση για ένα τρίτο τέρμα και αφού έχασαν πάλι σημαντικές ευκαιρίες κατάφεραν να το πετύχουν με τον Γιάννη Λάκη στο 80΄ που μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε με πλασέ  την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας  το σκορ στο τελικό 1-3.
Η νίκη  και η πρόκριση του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Τάσου Λάκη στις καθυστερήσεις και ενώ είχε περάσει λίγο πριν ως αλλαγή στον αγώνα. 


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΟΡΟΖΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΤΙΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΚΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.
Αλλαγές : ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ. 

Φωτογραφίες απο τον αγώνα :