Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ



ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ την 3η αγωνιστική . Το απόγευμα του Σαββάτου  στο γήπεδο της Οινόης ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πήρε το πρώτο του τρίποντο για την φετινή σεζόν  επικρατώντας με το ευρύ 2-4 της τοπικής ομάδας.

Γκολ στα πρώτα λεπτά…

Οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο  και ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 3΄λεπτό του αγώνα, όταν ο Αντώνης Στασινόπουλος με ωραία κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή,  μετά από σέντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Φλατσάτων κάνοντας το 0-1.
Η αγωνιστική υπεροχή της ομάδας μας συνεχίστηκε και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ και στο 10΄,όταν ο Αλέξανδρος Λιάπης βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας το πλασέ του όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας. 
Σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων  ο επιθετικός μπήκε μέσα στην μεγάλη  περιοχή του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ όπου τον ανέκοψε ο Γιάννης Μίχος , ο διαιτητής όμως εξέλαβε την προσπάθεια του αντικανονική και υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.
Το πέναλτι απέκρουσε  ο Δημήτρης Παρασκευαίδης, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση, η αδράνεια όμως των παικτών του Δικεφάλου έδωσε την ευκαιρία στον επιθετικό των γηπεδούχων να πάρει το ριμπάουντ και με νέο σουτ να σκοράρει και να ισοφαρίσει σε 1-1.    
Μετά το γκολ της ισοφάρισης η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ξανά βγήκε  στην επίθεση για ένα δεύτερο γκολ. Καλή στιγμή για να το πετύχει ήταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Μανώλη στο 20΄οτάν η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.
Στο 25΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον Γιάννη Μίχο που είχε προωθηθεί να  πιάνει ένα σουτ που κοντράρισε  σε σώματα παικτών, με την μπάλα να καταλήγει στον Γιώργο Σμέρνο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε και την έστειλε στα δίχτυα ξανά δίνοντας το προβάδισμα με 1-2 στον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.  
Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου αφού ο Αλέξανδρος Λιάπης στάθηκε άτυχος στο 40΄όταν και πάλι μετά από ωραία προσπάθεια μπήκε στη ν αντίπαλη περιοχή το σουτ του όμως απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

  Άλλα τόσα στο Δεύτερο ημίχρονο…

Οι παίκτες του Δικεφάλου  στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας το γκολ που θα κλειδώσει  την νίκη. Με την αμυντική γραμμή να κλείνει κάθε διάδρομο προς την εστία της και τον Ιωακείμ Μπορόζη να κάνει μια ακόμη καλή εμφάνιση  η ομάδα κέρδισε τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου  και έβγαινε με αξιώσεις στην  επίθεση.
Στο 58΄ την μπάλα πήρε λίγο πάνω από το κέντρο ο Αλέξανδρος Λιάπης  και αφού πρώτα τριπλάρισε ωραία τον αντίπαλο αμυντικό έφτασε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή από πού και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα της Οινόης κάνοντας το 1-3 για τον Δικέφαλο.   
Μετά το τρίτο γκολ  οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.  Αποτέλεσμα αυτής της κυριαρχίας  ήταν το τέταρτο γκολ της ομάδας μας στο 71΄όταν ο Θωμάς Τομόπουλος, που είχε περάσει στον αγώνα στο 60΄στην θέση του Γιώργου Σμέρνου , μετά από ωραία ατομική προσπάθεια πάσαρε παράλληλα μέσα στην μικρή περιοχή στον Λιάπη δίνοντας του έτοιμο γκολ, με τον τελευταίο να μην χάνει την ευκαιρία  και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ  κάνοντας το 1-4.
Το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 88΄το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε σε 2-4 αφού ο νικητής είχε αναδειχτεί πολλά λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ, ΜΠΟΡΟΖΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  , ΣΜΕΡΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Αλλαγές : ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΤΣΙΑΜΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ.