Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΟΠΟ…



ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΟΠΟ…
ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ 
ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!!

Στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετρά και αν κάποιος δει μόνο το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ των ομάδων  ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Γράμμος Μαυροχωρίου  που έληξε 5-1, θα συμπεράνει πως ο Δικέφαλος είχε ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα του.
Δεν είναι όμως έτσι, η νίκη ήρθε πιο δύσκολα από ότι φαίνεται, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΖΙΟΥ να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα να αντιμετωπίσουν με επιτυχία όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που μπήκαν στο δρόμο τους φτάνοντας στην εμφατική αυτή νίκη.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ερχόταν από μια ήττα  με μεγάλο σκορ από την Αστραπή με κάκιστη αγωνιστική εμφάνιση που επηρέασε ψυχολογικά τους παίκτες  και με αγωνιστικές απώλειες για αυτόν, αφού ο Ιωακείμ Μπορόζης  δέχτηκε κόκκινη κάρτα.  Προβλήματα τραυματισμών ταλαιπώρησαν παίκτες και προπονητή όλη την περασμένη εβδομάδα  στις προπονήσεις.
Όλα αυτά χρειάστηκε να τα διαχειριστεί ο κόουτς Εμμανουλίδης  και να παρατάξει ένα αξιόμαχο σύνολο σε έναν αγώνα για την ομάδα κομβικής σημασίας για την συνέχεια του Πρωταθλήματος , με αντίπαλο μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην κατηγορία και στόχους ανάλογους με αυτούς του Δικεφάλου.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπήκαν στον αγωνιστικό με το μάτι τους να γυαλίζει  και με μοναδικό αποτέλεσμα στο μυαλό τους την νίκη. Ακόμη και οι δύο τραυματισμοί στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, των Χρήστου Μανώλη και  Μάκη Τσιτιρίδη  που αντικαταστάθηκαν επάξια από τους Σάββα Τιόμο και Πέτρο Δήμτσιο και  η κόκκινη κάρτα του Αντώνη Στασινόπουλου στο 73΄ δεν τους κατέβαλαν ούτε τους αποπροσανατόλισαν από τον στόχο.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  στον αγώνα  του Σαββάτου ήταν ομάδα με όλη την σημασία της λέξης  με παίκτες που έτρεχαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κάλυπταν με  ομαδική προσπάθεια τα κενά που δημιουργούνταν στην άμυνα και πάλευαν κάθε ευκαιρία στην επίθεση.
Προσπάθησαν και ανταμειφτήκαν για αυτό πανηγυρίζοντας στο τέλος  μια μεγάλη νίκη, προσφέροντας συνάμα στον κόσμο τους ,που ήταν στο γήπεδο του Κωσταραζιου και τους στίριξε με τις εκδηλώσεις του, γκολ και θέαμα .

Τα γκολ του αγώνα :
7΄ : 1-0 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Λάκη. Το πέναλτι το κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Αλέξανδρος Λιάπης.
60΄ : 2-0 με ωραία ατομική προσπάθεια και άπιαστο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Θοδωρή Βλαχόπουλου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του Μαυροχωρίου.
68΄: Ωραία ατομική προσπάθεια του Θωμά τομόπουλου που μπήκε στην περιοχή ανετράπη από τον αμυντικό κερδίζοντας πέναλτι .Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Λάκης  κάνοντας  το 3-0 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.
73΄ :  Ο Αλέξανδρος Λίαπης γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας στην επίθεση και με ωραίο γκολ  ανεβάζει το  δείκτη του σκορ σε 4-0 για τον Δικέφαλο.
78΄ : 4-1 οι φιλοξενούμενοι μειώνουν, μετά από ολιγωρία της άμυνας  η μπάλα πέρασε στον επιθετικό του Γράμμου μέσα στην περιοχή που πλάσαρε τον Δημήτρη Παρασκευαίδη .
85 : Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλέξανδρος Λιάπης , όταν με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ  5-1 για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ, ΜΙΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ .

Αλλαγές : ΤΙΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ. 


Φωτογραφίες του αγώνα από τον φακό του kostarazi24.blogspot.gr :