Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Απόψε το βράδυ οι κληρώσεις για πρωταθλήματα και κύπελλο ΕΠΣ Καστοριάς.

Σήμερα Δευτέρα και ώρα 20:00 στο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις του 40ου επετειακού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καστοριάς σε Α’ και Β’ κατηγορία, καθώς επίσης και του Κυπέλλου.


Παράλληλα, στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν οι χορηγοί και οι ονομασίες των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου.

Επίσης στους εκπροσώπους των σωματείων θα διανεμηθεί αμέσως εκτυπωμένο το πρόγραμμα των αγώνων, ενώ θα κληρωθούν και 5 μπάλες ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλήρωση θα μεταδοθεί απευθείας διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα www.sentra.com.gr

Με 14 ομάδες η Α’ κατηγορία και 10 της Β’ κατηγορία.

Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα διεξαχθεί και φέτος με 14 ομάδες. Η πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας θα εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ όσον αφορά τον υποβιβασμό, θα υποβιβασθεί μία ομάδα.

Επίσης, στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας έχουμε το ευχάριστο γεγονός δύο νέων συμμετοχών, αυτές του ΑΣ Πενταβρύσου και της ΑΕ Βιτσίου, που επαναδραστηροποιήθηκαν μετά από ένα και τρία χρόνια αντίστοιχα. Έτσι, συνολικά η Β’ κατηγορία θα διεξαχθεί με 10 ομάδες, ενώ οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης θα κερδίσουν την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία.

Τέλος, η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ορίστηκε για το Σαββατοκύριακο 16 Σεπτεμβρίου, ενώ για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ως πιθανή ημερομηνία έναρξης ορίστηκε η 1 Οκτωβρίου.

Σεμινάριο Α’ Βοηθειών

Στη διάρκεια της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί μάθημα πρώτων βοηθειών από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή του ΕΤΑΚ Καστοριάς Δημήτρης Γαβραλίδη, για την άμεση αντιμετώπιση τραυματισμών, προβλημάτων και εκτάκτων αναγκών που ενδέχεται να συμβούν στους αγωνιστικούς χώρους.

Παρακαλούνται οι παράγοντες των σωματείων να ενημερώσουν σχετικά τους προπονητές τους ώστε να είναι παρόντες στο εκπαιδευτικό σεμινάριο.

www.sentra.com.gr