Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψη έναρξης του πρωταθλήματος.


Αισίως μπήκαμε στον μήνα που των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καστοριάς. Κι αν ο θεσμός του κυπέλλου της ΕΠΣ εξελίσσεται κανονικά χωρίς ωστόσο την συμμετοχή όλων των ομάδων και των δύο κατηγοριών, οι ομάδες εκτός κυπέλλου προσπαθούν να φτάσουν στα αθλητικά επίπεδα τους αντιπάλους τους.

Έτσι, κι ο ΠΑΟΚ Κωσταραζιου μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ώστε να είναι πανέτοιμος την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, κόντρα στον Κεραυβό Χιλιοδέντρου.

Αρκετά νέα πρόσωπα απαρτίζουν την ομάδα και μάλιστα νεαρά στην ηλικία, κάτι που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Κωσταραζίου λόγω των τρεξιμάτων και της αντοχής που διαθέτουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές. 

Μπορεί να απουσιάζει η μεγάλη εμπειρία στο σύνολο, αλλά αν στην θέση της υπάρξει πάθος θα δούμε ωραία πράγματα από την ομάδα του Σάκη Βασιλείου. 

Φυσικά υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη μια εμπειρία, κάτι που θα βοηθήσει και τους νεότερους. Καθημερινά η ομάδα δείχνει να δένει σιγά σιγά και να δημιουργείται οικογενειακό κλίμα. 

Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να δίνουν σε κάθε προπόνηση το 100% και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από την ένταση που υπάρχει ειδικά στα οικογενειακά διπλά. 

Γεμάτοι όρεξη, προετοιμάζονται ώστε να βοηθήσουν τα μέγιστα εντός αγωνιστικού χώρου. 

Όλα κυλάνε ομαλά και ευτυχώς δεν έχει βρεθεί η ομάδα αντιμέτωπη με κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Μέχρι στιγμής έχει διοργανωθεί ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της λεύκης στο γήπεδο του Κωσταραζιου. 

Ο ΠΑΟΚ παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0:2 κατάφερε να ισοφαρίσει και βρέθηκε μάλιστα αρκετές φορές κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή αλλά η μπάλα δε του έκανε το χατίρι. Λίγο πρίν το φινάλε η ομάδα της λεύκης σημείωσε το τελικό 2:3. 

Στα πλάνα της διοίκησης του ΠΑΟΚ Κωσταραζιου βρίσκεται η διοργάνωση τουλάχιστον ενός ακόμα φιλικού αγώνα.  

Αυτές τις μέρες εργάζονται πάνω σε αυτό το θέμα ώστε η ομάδα να δώσει ακόμα ένα σημαντικό αγωνιστικό τεστ προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Εξάλλου μέσω των φιλικών παιχνιδιών η ομάδα θα μπορέσει να αποκτήσει και την κατάλληλη χημεία που χρειάζεται.