Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Προσπάθησε να σώσει το παιχνίδι στο β' ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου


Ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου ηττήθηκε από τον ΑΓΣ Φλατσάτα Οινόης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

  Κόστισαν τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου για τους "ασπρόμαυρους" και έτσι έδωσαν την ευκαιρία στην Οινόη να προηγηθεί με 2:0 στα πρώτα 45' λεπτά.  

  Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το Κωσταράζι κέρδισε πέναλτι και μείωσε σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πασσαλίδη. Παρά την βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Σάκη Βασιλείου μετά τις όποιες οδηγίες δόθηκαν στο ημίχρονο, η Οινόη λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 3-1 έπειτα από αυτογκόλ του της άμυνας στην προσπάθεια της να απομακρύνει. Σαν να μην έφτανε αυτό με ένα αρκετά μακρινό - και τυχερό - χτύπημα φάουλ έγινε και το 4-1 λίγο αργότερα.

  Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση και μείωσε σε 4-3 με δύο γκολ του Καραγκούνη που εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και τις ενέργειες των συμπαικτών του. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για ακόμα ένα πέναλτι που θα μπορούσε να δοθεί καθώς και για τα λεπτά των καθυστερήσεων. Οι γηπεδούχοι μετά το 4-2 βλέποντας ότι το Κωσταράζι κερδίζει τον έλεγχο του γηπέδου κατέφυγαν αρκετές φορές σε καθυστερήσεις προκειμένου να πάρουν τους 3 βαθμούς. Ο γιατρός χρειάστηκε να μπει αρκετές φορές στο γήπεδο κάτι που καθυστέρησε αρκετά την ροή του αγώνα. Για την ιστορία τα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν ήταν μόνο 3! 

  Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Οινόη δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης. Προς το τέλος του παιχνιδιού, "άναψαν τα αίματα" με τις τακτικές των γηπεδούχων και η κόκκινη κάρτα ήταν αναμενόμενη.  

  Για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου θα υποδεχθεί την Κυριακή, την ομάδα της Καστοριάς.