Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ





ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ  
 ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ…



ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ- 
 Αστραπή μεσ/μιας


 
Σάββατο 20 Οκτωβρίου 
 
Γήπεδο : Κωσταραζίου   
Έναρξη : 16:00




Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Νταηλάκι, όμως το τελικό αποτέλεσμα άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη των παικτών αφού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα προηγούνταν στο σκορ, παίζοντας συνάμα και ωραίο ποδόσφαιρο  και αρκούσε μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας στο 85΄για να χάσουν την νίκη.
Το φαινόμενο  να  δέχεται η ομάδα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα έχει παρουσιαστεί και σε άλλους αγώνες του πρωταθλήματος φέτος, όπως ο εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με την Δόξα Κορησού  που το γκολ της Δόξας στο 93΄έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους. Και το παιχνίδι με  την Α. Ε. Βιτσίου  στο τοιχιό που ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ δέχθηκε την ισοφάριση πάλι στο 85 λεπτό.
Το ποδόσφαιρο είναι και ζήτημα τύχης μα πάνω από όλα είναι συλλογικό άθλημα και οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Εμμανουηλίδη θα πρέπει να δουλέψουν πάνω σε αυτό το φαινόμενο μιας και σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.
Κρατώντας τα συν από τον αγώνα με το Νταηλάκι  ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ επιστρέφει στη ν έδρα του  και για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00 την Αστραπή Μες/μιας.
  Η Αστραπή είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας με πολυετή παρουσία σε αυτήν μα και Δ΄ Εθνική Κατηγορία. Διαθέτει στις τάξεις της έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από αγώνες της Δ΄ Εθνικής μα και νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που αντλεί από τις ακαδημίες της.
Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε ευρεία νίκη στην Πολυκάρπη με 1-4 κόντρα στον Ηρακλή. Βρίσκεται στην3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από Καστοριά και Μαυροχώρι με 10 βαθμούς. Έχει δεχθεί  9 τέρματα ενώ έχει βάλει 12 γκολ.
Όπως καταλαβαίνει κανείς από τα παραπάνω το έργο του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είναι δύσκολο και απέναντι στους πολύπειρους παίκτες της Αστραπής  οι παίκτες του Δικεφάλου το Σάββατο θα πρέπει να παρατάξουν πείσμα και πάθος ,βγάζοντας στον αγώνα το ταλέντο που διαθέτουν και το καλό ποδόσφαιρο που ξέρουν να παίζουν.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με το ρεκόρ του ως τώρα να είναι 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ έχει πετύχει και έχει δεχθεί από 10 τέρματα.
Με καθαρό μυαλό, πάθος και έχοντας τους φιλάθλους στο πλευρό τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ καλούνται να πάρουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια δυνατή ομάδα.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης Γ. με βοηθούς τον κ. Καπρή  και τον κ. Χατζή.