Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η ΤΥ-Χ-Η ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…



Η ΤΥ-Χ-Η 
ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ 
ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…


Το περασμένο Σάββατο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  αγωνίστηκε  στο Νταηλάκη και απέσπασε ισοπαλία από την τοπική ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα, θέλοντας να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα από τα Γραμμοχώρια, και κατάφεραν να παίξουν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ωραίο ποδόσφαιρο.  
Από την αρχή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και στο 5΄ο Γιάννης Λάκης με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή  αλλά η τελική του προσπάθεια δεν είχε  το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 Στην συνέχεια  οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή στο χώρο του κέντρου, με την αμυντική γραμμή όμως του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ να σταματά εύκολα την οποιαδήποτε επιθετική τους προσπάθεια και με αντεπιθέσεις οι παίκτες μας να δημιουργούν σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα.
Στο 40 λεπτό του αγώνα ο προωθημένος Γιάννης Λάκης μετά από  σέντρα βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  μπροστά στο σκορ κάνοντας το 0-1.
Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε τίποτα και έτσι οι δύο ομάδες  πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το  σκορ 0-1 υπέρ του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ.    

Αποτέλεσμα ημιχρόνου  :
Α. Σ. Νταηλάκης – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 0-1.
 
Και στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με το αποτέλεσμα υπέρ τους προσπάθησαν να κλειδώσουν την  νίκη αναζητώντας ένα δεύτερο γκολ.
 Στο 50 και μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Γιάννης Λάκης έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν  βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή,  το ωραίο πλασέ του όμως απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Καθώς ο χρόνος περνούσε οι παίκτες των γηπεδούχων αύξαιναν την πίεση στην άμυνα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, με την ανοχή και του διαιτητή της συνάντησης που μετά από ένα σημείο επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές  μας όμως να ανταπεξέρχονται υποδειγματικά στα αμυντικά τους καθήκοντα.
Η μοναδική φορά ίσως που η άμυνα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  αδράνησε ήταν και η μοιραία. Όταν στο 85΄μετά από ελεύθερο χτύπημα των παικτών του Νταηλακίου η μπάλα πέρασε στην μικρή περιοχή με τον επιθετικό των γηπεδούχων να πιάνει ένα δυνατό σουτ και τον Δημήτρη Παρασκευαίδη  να κάνει μια ωραία απόκρουση  στέλνοντας την μπάλα όμως στα πόδια του δεύτερου επιθετικού που μόνος δεν είχε κανένα πρόβλημα να ισοφαρίσει σε 1-1
Στα λεπτά που ακολούθησαν για την ολοκλήρωση του ενενηνταλεπτου συν τα 8 λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε τίποτα στο σκορ του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να απειλούν με σουτ  την εστία του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ και τον Δημήτρη Παρασκευαίδη  με ωραίες επεμβάσεις να αποσοβεί τον κίνδυνο.      
 
Τελικό αποτέλεσμα :
Α. Σ. Νταηλάκης – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 1-1.


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ.
Αλλαγές : ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΑΒΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ,ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.