Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΝΕΑ



ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ…

Τον τελευταίο του φιλικό αγώνα, ενόψει της επίσημης έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για την Α΄ φάση του Κυπέλλου, έδωσε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ την Τετάρτη 28  Αυγούστου στο Χιλιόδεντρο   με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό.
Οι παίκτες του Νίκου Εμμανουηλίδη έδειξαν ορεξάτοι και πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνιση τους  ως τώρα κερδίζοντας τον αγώνα με 0-1. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ τελείωναν επιτυχώς τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν στα αντίπαλα καρέ.
Κερδίζοντας τον χώρο του κέντρου απειλούσαν διαρκώς την αντίπαλη εστία, ενώ όσες  φορές βρέθηκαν σε θέση άμυνας έκλειναν με επιτυχία τους διαδρόμους προς την εστία τους, αναγκάζοντας τους αντιπάλους να σουτάρουν από μακριά ελπίζοντας σε κάποιο γκολ.
Το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 0-0 και αυτό γιατί η επιθετική γραμμή του Δικεφάλου δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε μια από τις πολλές ευκαιρίες που είχε για να το κάνει.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μπήκε το ίδιο καλά με το πρώτο  και η πίεση στην αντίπαλη άμυνα καρποφόρησε στο 76΄, όταν μετά  από ωραία ομαδική προσπάθεια  ο Αντώνης  Στασινόπουλος βγήκε τετ α τετ  με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε ωραία στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 0-1.
Η φάση του αγώνα έγινε 5’ λεπτά αργότερα, όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  με υποδειγματικό  passing game  μέσα στην εστία του Κεραυνού σκοράρισαν  με τον Αλέξανδρο Λιάπη, ένα γκολ  όμως που δεν μέτρησε αφού ο βοηθός διαιτητή  καταλόγισε οφ σαιτ.
Η μοναδική φορά που η ομάδα μας κινδύνεψε σοβαρά  να δεχτεί κάποιο γκολ ήταν στο 62΄λεπτό του αγώνα, όταν το δυνατό σουτ  έξω από την  μεγάλη περιοχή του παίκτη  του Κεραυνού χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έδειξε πως βαδίζει σε καλό δρόμο,  στέλνοντας θετικά μηνύματα για την αγωνιστική του ετοιμότητα εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του για την Α΄ φάση του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου στις 17:00 με τον Κρόνο Μανιάκων  στο γήπεδο της Κολοκυνθούς.
Φωτογραφίες του αγώνα από το kostarazi 24 blogspot.gr :