Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΝΕΑ



ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ
ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν  σε γνωστό ξενοδοχείο της Καστοριάς, οι κληρώσεις της Α΄ φάσης του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς.

Ο ΑΓΣ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ  κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην Α΄ φάση  του Κυπέλλου σε αγώνα νοκ – άουτ,  τον ΑΜΓΣ Κρόνο Μανιάκων , ομάδα της Β΄ Κατηγορίας,  εκτός έδρας το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 17:00 το απόγευμα. 

Για το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας που αρχίζει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου , ο ΑΓΣ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ για  την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Αμπελοκήπων. Ενώ στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του θα αντιμετωπίσει την Δόξα Κορησού.

Στις κληρώσεις για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα της Β΄  Κατηγορίας συμμετείχε και η δεύτερη ομάδα του Κωσταραζίου ο ΠΑΟΚ 2012.
 Για την Α΄ φάση του Κυπέλλου  ο ΠΑΟΚ 2012 θα αντιμετωπίσει τις Ελπίδες Μεσοποταμίας  σε εκτός έδρας αγώνα νοκ – άουτ. Για την 1η αγωνιστική του  Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας  ο ΠΑΟΚ 2012 θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του την Ακαδημία Κάστωρ.