Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΝΕΑ



ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ…


Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έδωσε την Τρίτη 20 Αυγούστου  τον δεύτερο φιλικό αγώνα του. Στο γήπεδο της Μεσοποταμίας αντιμετώπισε την Αστραπή  και γνώρισε την ήττα με 4-1.
Ο Δικέφαλος έδειξε καλά και κακά στοιχεία στο παιχνίδι του, με τον Νίκο Εμμανουηλίδη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα γεμίζοντας το μπλοκάκι του με σημειώσεις.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κερδίζοντας τον χώρο του κέντρου και προσπαθώντας οργανωμένα και ομαδικά να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Κάθε φορά όμως που γινόταν κάποιο λάθος η Αστραπή  Μεσοποταμίας μπορούσε εύκολα με γρήγορες αντεπιθέσεις να φτάνει και να απειλεί την εστία του .
Την στιγμιαία αμυντική δυσλειτουργία του ο Δικέφαλος την πλήρωνε με γκολ της Αστραπής, ενώ την υπεροχή του στο χώρο του κέντρου δεν μπορούσε να την μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ 2-0 υπέρ της Αστραπής. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 60΄, ενώ για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γιάννης Λάκης στο 75΄. Η Αστραπή λίγο πριν την λήξη του αγώνα πέτυχε και τέταρτο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ έδειξε πως θέλει δουλειά και βελτίωση σε όλες τις γραμμές, έχοντας όμως και πολλά καλά στοιχεία σαν ομάδα.

Φωτογραφίες από τον φιλικό αγώνα :