Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ…
 Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ( Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου ), πέρασαν από το Κωσταράζι οι ποδηλάτες της Πανελλαδικής και Πανγκύπριας ποδηλασία αγάπης, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων, τα οποία στην πορεία θα τροφοδοτήσουν κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που υποστηρίζουν άπορες οικογένειες στις δύο χώρες.
Οι ποδηλάτες σταμάτησαν στην πλατεία του Κωσταραζίου και έγιναν δεκτοί από την Πρόεδρο  του χωριού κ. Δήμητρα Γκάσα και τον Πατέρα Δημήτριο που τους συνεχάρησαν για την προσπάθεια τους και τους παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκέντρωσε η κοινότητα και η εκκλησία. 
Ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ συμμετείχε και  αυτός στην αξιόλογη προσπάθεια συνεισφέροντας  μια σημαντική ποσότητα τροφίμων, ενώ ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Άλκης Παχής  έδωσε στον κάθε ποδηλάτη από ένα λάβαρο της ομάδας και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον σκοπό τους .
Από την πλευρά τους οι ποδηλάτες ευχαρίστησαν όλους για την συμμετοχή στην προσπάθεια τους.
Οι τρεις φίλοι, Ανδρέας Ονησιφόρου, Γιώργος Δημητρίου και Αντρέας Σκουτέλλας, συνδυάζοντας την αγάπη τους για το ποδήλατο με τη διάθεσή τους για προσφορά, αποφάσισαν και διοργάνωσαν την  Ποδηλασία Αγάπης τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Οι ποδηλάτες θα διασχίσουν συνολικά 3.848 χιλιόμετρα στις δύο χώρες.
Η ποδηλασία στην Ελλάδα  ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 2013 από την Κομοτηνή και θα συνεχιστεί σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Φωτογραφίες από την παράδοση των τροφίμων :