Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ



ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ


Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος από την Δόξα Αμπελοκήπων με 3-0 το απόγευμα του Σαββάτου.
Η ομάδα του Κωσταραζίου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και για 20΄περίπου λεπτά ήταν αρκετά καλή. Ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα κερδίζοντας την μάχη του κέντρου , πίεσαν την άμυνα των γηπεδούχων δημιουργώντας μια, δυο   καλές ευκαιρίες με τον Θωμά Τομόπουλο για ένα γκολ.
Βρέθηκε ξαφνικά πίσω στο σκορ από μια στημένη φάση στο 23΄λεπτο , μετά από εκτέλεση φάουλ  για τους παίκτες της Δόξας  λίγο κάτω από το κέντρο η μπάλα πέρασε στην μεγάλη περιοχή  και αφού κανείς αμυντικός του Δικεφάλου δεν αντέδρασε σωστά ο επιθετικός των Αμπελοκήπων την έστειλε στα δίχτυα. 
Μετά από αυτό το γκολ όλα άλλαξαν στην ομάδα, το κέντρο χάθηκε με αποτέλεσμα η επίθεση  να μην μπορεί να τροφοδοτείτε σωστά , ενώ συνάμα η άμυνα δέχονταν συνεχώς πίεση υποπίπτοντας σε λάθη .
Με αυτήν την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ζήτημα χρόνου για τους γηπεδούχους να πετύχουν το δεύτερο γκολ , αυτό ήρθε στο 35΄μετά από νέα ολιγωρία της άμυνας.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 για την Δόξα Αμπελοκήπων.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Νίκου Εμμανουιλλίδη  προσπάθησαν να αντιδράσουν . Ο Σάββας Τιόμος   και ο Χρήστος Μανώλης πήραν θέση στο γήπεδο φρεσκάροντας την ενδεκάδα.  
Η ομάδα ξανά κέρδισε το κέντρο βγαίνοντας στην επίθεση για κάποιο γκολ που θα την έβαζε πάλι στον αγώνα. Φάνηκε άτυχη όμως στην φάση του 57΄ όταν η μπάλα  χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι  των γηπεδούχων μετά το σουτ του Γιάννη Λάκη. Και αφού δεν έγινε το 2-1 , έγινε το 3-0 λίγο μετά, με το αυτογκόλ του Μπορόζη.
Οι όποιες φιλότιμες προσπάθειες του Μανώλη και του Λάκη δεν αρκούσαν μετά για να αλλάξει κάτι στην εικόνα της ομάδας , που εκτός των άλλων αντιμετώπισε και πρόβλημα με τους τραυματισμούς των Θωμά Τομόπουλου και Αλέξανδρου Λιάπη.
Ο αγώνας έληξε με την Δόξα Αμπελοκήπων να κερδίζει με 3-0.


ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ, ΜΠΟΡΟΖΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, : ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ , ΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Αλλαγές : ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΙΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ. 

Φωτογραφίες από τον αγώνα :